Förättningsassistent Lantmäteriet Haparanda

Förättningsassistent Lantmäteriet Haparanda

Vill du bidra till att forma morgondagens Sverige?

Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs. Lantmäteriet är platsen för dig som vill växa! Vi söker nu en kollega till kontoret i Haparanda.

Om tjänsten
I rollen som administratör kommer du att stödja handläggare med bland annat delgivning, protokollskrivande, enklare utredningar och arkivering. Denna tjänst ställer stora krav på din kommunikativa förmåga både muntligt och skriftligt, då arbetet till stor del sker i team med bland annat förrättningslantmätare och andra experter. I tjänsten ingår även kontorsadministration som exempelvis såsom fakturering, inköp och inventering samt övriga kontorsgöromål

Om dig
Det här är ett jobb för dig som gillar att samarbeta och arbeta mot gemensamma mål och deadlines. Vi söker dig som är en skicklig administratör med god förmåga till att strukturera ditt och även avdelningens arbete. Du har lätt för att sätta dig in i nya system och rutiner och du behärskar väl Office paketet. Vi ser att du har minst gymnasiekompetens, vi ser även att du har minst 2års arbetslivserfarenhet inom administration exempelvis från arbete i projektorganisation inom juridisk verksamhet eller som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Viktigt för tjänsten är:
  • Förmåga att kommunicera på svenska i såväl skrift som tal
  • Servicekänsla med driv
  • Struktur och noggrannhet
  • Ödmjukhet och flexibilitet
Kontakta oss
Om du vill veta mer så kontakta gärna rekryteringskonsult Mari Nilsson, 070-389 70 48. Fackliga företrädare för Lantmäteriakademikerna/SACO, Paula Arvidsson, telefon 0950-51774 och ST inom Lantmäteriet, Linnea Kempe, telefon 0920-237746 meljadresser till fackliga företrädare är fornamn.efternamn@lm.se.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Här kan du läsa mer om hur Lantmäteriet behandlar personuppgifter https://www.lantmateriet.se/personuppgifter?faq=328d

Övrig information
Lantmäteriet strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är fredag 5 oktober. Du ansöker via länk nedan.
Mer info
Kontaktperson Mari Nilsson
Telefon 070-389 70 48
Område Haparanda
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 okt (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.