Hoppa till innehåll
Rollen
Som tekniker på Torvalla bil i Albyberg arbetar du endast med KIA-bilar, på dessa utför du större reparationer och felsökningar. Det ingår även service och förebyggande underhåll enligt tillverkarens anvisningar.

På vår Albyberg-anläggning jobbar idag 18st glada och engagerade medarbetare inom försäljning och eftermarknad, varav eftermarknadsteamet består av 1 eftermarknadschef, 4 servicerådgivare, 2 inom reservdeldelar och 6 mekaniker/tekniker. Hos oss finns mycket kunskap och goda möjligheter till vidareutveckling.
Arbetstider är måndag till fredag klockan 7-16. Detta är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Du som söker till oss
Vi söker dig som är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. För att lyckas väl i rollen är du vetgirig och med viljan att utföra arbete av hög kvalitet lär du dig gärna nya instruktioner. Du är driven och en problemlösare utav rang. Vi ser att du som söker har ett intresse för bilar och teknik och söker ständigt ny kunskap för att fortsätta utvecklas i ditt yrke. Du arbetar självständigt men har ett nära samarbete med dina kollegor.

Grundläggande krav
  • 5 års erfarenhet av arbete i liknande roll med felsökningar
  • B-körkort
  • flytande svenska och god kunskap i engelska, i tal och skrift
  • Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Utbildad inom bilglas (meriterande)
  • Mastertekniker, även i annat bilmärke än Kia (meriterande)
Om Torvalla bil Albyberg
Vi är en auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för Kia.
Verksamheten bedrivs i en exklusiv Kia-anläggning som ligger strategiskt placerad längs med motorvägen/Nynäsvägen och i nya fordonsdistriktet Albyberg.

Hos oss arbetar du i ett tajt team med korta vägar till beslut, vi arbetar tillsammans mellan avdelningar där våra relationer driver oss framåt.

Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag.

Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp där vi hjälper varandra för att tillsammans skapa goda resultat med nöjda kunder i fokus. Den familjära känslan genomsyrar vår kultur tillsammans med vår värdegrund. För oss är det viktigt att alla som jobbar hos Torvalla bil mår bra, därför erbjuder vi friskvårdsbidrag men även andra förmåner som exempelvis rikskort

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Fredrik Videll, eftermarknadschef, på Fredrik.Videll@Torvallabil.se . Observera att ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 apr. 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Torvalla Bil är ett familjeföretag med drygt 40 års erfarenhet i bilbranschen. Under åren har vi vuxit till en koncern med 130 medarbetare och en etablering på fyra orter i södra Stockholm: Albyberg, Haninge, Sätra och Värmdö.

Vår affärsidé är att vara det trygga och personliga bilföretaget som erbjuder kompletta lösningar för våra kunder med alla tjänster inom bilförsäljning och eftermarknad.

För oss som arbetsgivare är det viktigt att vara en attraktiv och positiv arbetsplats som utvecklas och drivs genom våra 4: kärnvärden: Tydlighet | Trygghet | Effektivitet | Personligt

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare