Hoppa till innehåll
Swedmotor AB logotyp

Innesäljare Motor

Innesäljare Motor

SwedMotor AB är distributör för industrimotorer från
Hyundai-Doosan, Hatz, VM-Motori, Isuzu, Kawasaki och Subaru. Våra kunder finns företrädesvis inom segmenten industri och marin. Företaget finns i Haninge
Jordbro. Sedan 2020 ägs SwedMotor av EMERNA Group som även äger vårt systerbolag Diesel Power i Kungsbacka. Inom koncernen sköter vi även eftermarknaden i Stockholmsregionen för bland annat MAN, John Deere och Yanmar samt agerar återförsäljare för Diesel Powers kommersiella marinprodukter.

Läs mer om oss på www.swedmotor.se.

Arbetsuppgifter

Som Innesäljare Motor kommer du självständigt att sälja och utveckla våra motoraffärer. I rollen kommer du att ha nära samarbete med vår Key
Account Manager Motorförsäljning, samt ha direktkontakt med våra nyckelkunder.
Du rapporterar till företagets Vice VD.

I ditt
arbete kommer du att ha daglig kontakt med kunder och leverantörer samt sköta administrativa uppgifter samt inköp och utleveranser och ansvara för vårt lager.

Du stöttar motorförsäljning
med tillbehör, logistik och inköp. Rollen innebär ansvar för inköp av motorer, tjänster och tillbehör. Du kommer dessutom arbeta med våra leverantörer med syfte att utveckla eftermarknaden. Vid behov även vara behjälplig att kunna svara på telefon och stötta reservdelsförsäljning.

Vara ansvarig för att registrera, följa upp samt avsluta garantiärenden i samarbete med Key Account och Verkstad i respektive leverantörers reklamationssystem

Du kommer ha
stora möjligheter att påverka både rollen och hur vår affär utvecklas framöver och arbetet är mycket varierande och du blir spindeln i nätet.

Bakgrund

Du har med
fördel arbetat i en liknande roll med säljerfarenhet från industri, teknik, motorbranschen eller liknande. Du har god IT-vana och har erfarenhet av att arbeta i affärssystem, tidigare erfarenhet av arbete i CRM-system samt Visma
Administration är ett plus. Har du en högre utbildning eller motsvarande inom områden som exempelvis teknik, försäljning, lager och logistik, IT eller ekonomi, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet ser vi det som meriterande. Det är en fördel om du sedan tidigare är duktig på Excel.

För att
lyckas i rollen tror vi att du är en person som är engagerad, affärsinriktad, analytisk och ödmjuk. Du trivs med att ta egna initiativ och driva utveckling samt idéer framåt genom att involvera och entusiasmera din omgivning, gillar att ta egna initiativ och att driva projekt från "ax till limpa"

Du kommer ha
stora möjligheter att påverka både rollen och hur vår affär utvecklas framöver och arbetet är mycket varierande.

Frågor om
tjänsten besvaras av

Johan
Hammarström

Vice VD

johan.hammarstrom@swedmotor.se

Direkt
telefon 08-50066681
Mer info
Kontaktperson
Johan Hammarström
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 maj 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

www.swedmotor.se

Liknande jobb