Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Heltidsarbete till Dagabs lager i Jordbro

Ansök nu
Arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare på Dagab kommer arbetsuppgifterna vara att plocka ordrar bestående av livsmedelsprodukter då Dagab ansvarar för leveranserna till ca 500 Willys-, Hemköp- och Tempo-butiker.
Här arbetar du hos ett ledande varumärke inom branschen där du har möjlighet att bygga ett starkt nätverk inför framtiden.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna i arbetet är att packa beställningar på pall och färdigställa dessa för leverans till butik, även truckkörning ingår i arbetet. Arbetet är fysiskt krävande då det för kommer tunga lyft vilket också innebär att det är viktigt att arbeta ergonomiskt. Vi plockar livsmedelsprodukter på fyra olika avdelningar med olika temperaturer, färskavdelningen (+4 grader), frysavdelning (- 27 grader) samt kolonialavdelning (rumstemperatur) och riksavdelning (rumstemperatur).

Detta är en tjänst för en kortare period då lagret just nu håller på att flytta ut till Bålsta.

Tjänsten startar med två veckors betald utbildning hos kund där truckkort ingår om du inte har det sen tidigare.

Arbetstider
Arbetstiden kommer vara förlagd dagtid. Dagtid kl.06:00-15:00.

Start för tjänsten är omgående.

Detta är en rekrytering till oss på Storesupport by Jobandtalent. Det innebär att du kommer vara anställd av oss på en visstidsanställning.

Personliga egenskaper/Kvalifikationer
 • För detta lagerarbete krävs det att du som söker är noggrann, gillar högt tempo och föredrar ett fysiskt arbete. Fördelaktigt är om du har tidigare erfarenheter av fysiskt arbete eller utav liknande arbete.
 • I arbetet finns det tydligt uppsatta mål som du genom ditt engagemang och driv hela tiden strävar efter att nå upp till. Besitter du dessa egenskaper har du goda förutsättningar för detta arbete.
 • Eftersom arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar sker på svenska behöver du behärska det svenska språket.
 • Du skall ha fyllt 18 år.
 • Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.
Meriterande
 • A1 plocktruck, låglyftande
 • A2 Ledstaplare
 • A3 Låglyftande åktruck, stående/sittande
 • A4 Låglyftare
 • B2 Åkstaplare, stående/sittande
 • B3 Skjutstativ
Intresserad?
Den här rekryteringsprocessen sköts av oss på svenska Storesupport Lager & Logistik AB. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor. Varmt välkommen!

Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 juni 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare