Hoppa till innehåll
Ansök nu
Skandinaviska Områdesskydd hjälper privatpersoner och företag till en tryggare vardag med stängsel, staket och grindar. Vi säljer material genom egen e-handel och monterar åt både företag och privatpersoner i hela Sverige. Sedan 2021 ingår vi i börsnoterade Vestums koncern.

Vi sitter i Handen och är idag 60 anställda och söker nu en Ekonomichef som tillsammans med oss kan få bolaget mot ytterligare lönsam tillväxt genom att arbeta verksamhetsnära och i nära samarbete med VD och ledningsgrupp.

Om rollen
Vi söker en Ekonomichef som är ytterst ansvarig för ekonomistyrning, de finansiella analyserna samt rapportering till Vestum. Teamet består ytterligare av tre kollegor som sköter bokföring och löner, och de kommer att rapportera till dig i rollen som Ekonomichef. Du rapporterar till VD/grundaren av Skandinaviska områdesskydd och har även tillgång till ett stort nätverk inom hela Vestumkoncernen.  
 
Ansvarsområden
  • Ansvar för den finansiella analysen av resultat- och balansräkningen och kunna förklara eventuella avvikelser och trender 
  • Vara stöd till VD och ta fram aktuella och efterfrågade beslutsunderlag
  • Driva och ansvara för budgetprocessen och uppföljning av budget och prognos
  • Ansvara för finansiell planering, t ex likviditetsplanering
  • Vara ett stöd i montagekalkyler för beräkningar av bolagets kostnader vid prissättning
  • Utveckla och effektivisera ekonomiprocesserna
  • Vara ett stöd i planering av inköp för att nå en effektiv lagervolym   
  • Ha god insyn i leveranskedjan och kunderbetalningsvillkor som en del av kassaflödesoptimeringen
Din bakgrund
Vi söker dig om som trivs med att ta ett helhetsansvar och har tidigare erfarenhet av finansiella analyser, K3 redovisning och lagerstyrning. Du har stor erfarenhet av ekonomistyrning och kommer till din rätt när du arbetar verksamhetsnära i en mindre organisation där du spelar en stor roll. För att lyckas i rollen tror vi att du har minst 3-5 års erfarenhet som controller eller ekonomichef i ett liknande bolag. Vi ser att du är civilekonom eller har annan relevant utbildning och har goda kunskaper i det svenska och engelska språket i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet från bygg- eller montagebranschen men det är inget krav.

Som person letar vi efter dig som är vill vara en viktig spelare i vår resa framåt, du trivs i en miljö där du får göra skillnad och vara en del av ett familjärt team.
Som person är du en ”doer” som är prestigelös och som trivs i en hög förändringstakt och som gillar att slutföra projekten hela vägen i mål. Vidare är du en analytisk och strukturerad och trivs med att arbeta självständigt.

Du erbjuds
Vi erbjuder en spännande resa i en organisation där det ständigt är något på gång och där din röst räknas. Hos oss får du jobba nära verksamheten, leda förändring genom hela organisationen och också se resultatet av ditt jobb i vardagen. Det finns stora möjligheter att, efter intresse, utvecklas vidare mot till exempel HR- och kvalitetsfrågor. Vi är ISO-certifierade sedan 2022.

Vi sitter i Handen och är en del av Vestum-koncernen som vi har ett nära samarbete med. Tjänsten är en tillsvidareanställning.  

Låter detta intressant?
I den här rekryteringen samarbetar Skandinaviska områdesskydd med OnePartnerGroup Stockholm. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan!
 
 
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 okt. 2023 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Fler från samma arbetsgivare