Hoppa till innehåll
Skandinaviska Områdesskydd AB logotyp

Ledande montör bygg/anläggning - kom på öppet hus!

Gillar du att vara utomhus, att bygga saker och att leda andra? Kom på öppet hus hos oss och se om jobbet som ledande montör är rätt för dig!

Skandinaviska Områdesskydd hjälper privatpersoner och företag till en tryggare vardag med stängsel, staket och grindar. Vi letar efter dig som kan och vill arbeta tillsammans med våra andra montörer men samtidigt ta ansvar för tidsplanering, utförande, rapportering och teamets trivsel på arbetsplatsen.

Om tjänsten
Som ledande montör arbetar du tillsammans med andra montörer på både större och mindre projekt. Vi monterar stängsel, bullerskydd, balkonräcken, grindar och mycket mer. Vi jobbar utomhus året runt, ibland p annan ort med övernattning. Jobbet är fritt, varierande och fysiskt – vi har maskiner till hjälp men jobbar med tunga material och måste många gånger lyfta och gräva för hand.

Förutom att montera har du också ansvar för att projekten bedrivs effektivt, säkert och med hög kvalitet. Det innebär att du är den som:
  • Fördelar arbetet i gruppen enligt tidsplan, och sätter tempot för att ni ska bli klara i tid
  • Ansvarar för att maskiner bokas och används på rätt sätt
  • Läser och förklarar ritningar på grindar, smide och enklare träkonstruktioner (staket, plank)
  • Stöttar och uppmuntrar ditt team, och bidrar till att lösa problem på platsen
  • Kommunicerar med kunder vid uppstart och under montaget, deltar på byggmöten
  • Rapporterar dagligen i system hur montaget fortgår

Är du den vi söker?

Vi tror att du gillar att jobba med kroppen och att vara utomhus. Du litar på din egen förmåga när det gäller bygg, tycker om när dagarna ser olika ut, och att se resultat av det du gör. Dessutom strävar du efter att växa i din roll och att ta mer ansvar. Vi vill att du
  • Har körkort, gärna BE
  • Talar och skriver svenska och engelska (många kollegor talar polska eller engelska)
  • Har erfarenhet som byggare, anläggningarbetare, snickare, betongare, håltagare, ställningsbyggare, arbetsledande rivare eller liknande byggrelaterat arbete utomhus

Vårt erbjudande

Hos oss är tempot högt och möjligheterna till utveckling stora. Här blir du en viktig del av en produktionsavdelning som uppskattar nya idéer och metoder. Vi skulle aldrig säga "Så har vi alltid gjort" – för det finns alltid sätt som kan vara bättre, och kanske är det just dina erfarenheter som kommer ta oss framåt?

Vi lägger stor vikt vid vem du är som person, och därför behöver vi ingen lång ansökan. I stället vill vi visa dig vilka vi är. Vill du veta mer om oss, och om hur vi jobbar? I slutet av augusti har vi öppet hus, där du får träffa både ledningen, projektledare och montörer som jobbar hos oss. Fyll i intresseanmälan på https://bit.ly/ledandemontör
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett av Sveriges större montageföretag inom områdesskydd: en rikstäckande och fristående totalentreprenör med bred kompetens inom såväl montage som installation av grindmotorer och staketlarm.

Våra kunder är privatpersoner, föreningar, kommuner, byggbolag, ambassader och statliga institutioner. Vi erbjuder alla, oavsett storlek och geografisk placering, ett stort utbud av produkter med hög kvalitet.

Vi tror på att låta personalen vara delaktiga i beslut och utvecklingsprocesser. Att alltid utvecklas, att ge kunden den bästa servicen och att hålla vad vi lovar är viktiga bitar i vårt DNA.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare