Hoppa till innehåll
Skandinaviska Områdesskydd AB logotyp

Ekonomichef med intresse för analys och verksamhetsplanering

Skandinaviska Områdesskydd hjälper privatpersoner och företag till en tryggare vardag med stängsel, staket och grindar. Vi säljer material genom egen e-handel och monterar åt både företag och privatpersoner i hela Sverige. Sedan 2021 ingår vi i börsnoterade Vestums koncern. Nu söker vi en erfaren, analytisk och positiv ekonomichef som vill vara vår VD:s högra hand i uppföljning och planering av verksamheten.

Arbetsuppgifter
Som ekonomichef hos oss behöver du ha mycket god kompetens inom både redovisning och controlling, inklusive kunskap och förståelse för hur resultaträkning, balansräkning och kassaflödesanalys hänger ihop.

Du ansvarar för att månadsboksluten är kvalitetssäkrade innan inrapportering till Vestum, har huvudansvaret för projektuppföljning
(SVA) och för den finansiella analysen av resultat- och balansräkningen.
Dessutom ansvarar du för finansiell planering samt framtagande och uppföljning av budget samt uppsatta finansiella mål. Du är ansvarig kontaktperson mot Vestum inom ekonomi.

Utöver det deltar du förstås i övriga uppgifter på ekonomiavdelningen. Du är en del av ett trevligt team med en redovisningsansvarig och två redovisningsassistenter. Vi jobbar i Visma Administration 2000, med lager.

Kravbild
  • Erfarenhet av K3 redovisning
  • Erfarenhet av finansiell analys
  • Intresse för verksamhetsstyrning
  • Strukturerad och bra på att arbeta under tidspress vid deadlines
Vårt erbjudande

Vi ger dig en spännande resa i en organisation som växer, där det ständigt är något på gång och där din röst räknas. Här får du dessutom vara en del av något större! Vestum är en industrikoncern som levererar tjänster och produkter till samhällsviktig infrastruktur, med en total omsättning på över 5,8 miljarder.

Samtidigt är vi en familjär arbetsplats med många skratt och gemensam kafferast varje dag. Vi ställer höga krav på oss själva, men prestige tror vi inte alls på. Här är det snabba beslutsvägar och många nya idéer, och vi hoppas att du också vill vara med och bidra med just dina erfarenheter och idéer.
Mer info
Kontaktperson
Jenny
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 apr. 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett av Sveriges större montageföretag inom områdesskydd: en rikstäckande och fristående totalentreprenör med bred kompetens inom såväl montage som installation av grindmotorer och staketlarm.

Våra kunder är privatpersoner, föreningar, kommuner, byggbolag, ambassader och statliga institutioner. Vi erbjuder alla, oavsett storlek och geografisk placering, ett stort utbud av produkter med hög kvalitet.

Vi tror på att låta personalen vara delaktiga i beslut och utvecklingsprocesser. Att alltid utvecklas, att ge kunden den bästa servicen och att hålla vad vi lovar är viktiga bitar i vårt DNA.

Liknande jobb