Hoppa till innehåll
SEV Tidsystem AB (TIL-Tid) logotyp

Mall: Utbildare och supportmedarbetare för TIL-Tid - skapad kopia

Ansök nu
Vi på SEV Tidsystem AB söker nu en ny kollega till vårt härliga team som ska arbeta med utbildning och support av vårt marknadsledande tids- och schemaplaneringssystemet TIL-Tid.

Vi är stolta över vår låga personalomsättning och höga trivselfaktor. Vi söker dig med erfarenhet från dagligvaru- eller fackhandeln, som är redo att dyka djupt in i TIL-Tid och dess kringprodukter. Ditt arbete kommer även innebära programtestning, internutbildningar och att vara medförfattare till dokumentation.

Vem vi söker:

Vår idealkandidat är en lagspelare som värderar hög servicenivå och kundtillfredsställelse. Du är social, vänlig och professionell och älskar att lösa uppgifter och utmaningar med kunden i fokus. Körkort och möjlighet att resa är ett måste, men oroa dig inte - du får tillgång till tjänstebil!

Vilka är vi:

Vi har över 35 års erfarenhet och är stolta över att vårt arbete bidrar till att optimera våra kunders verksamheter och förbättra deras resultat. Våra kunder finns främst inom dagligvaru- och fackhandeln i Sverige men även Norge, Finland och Danmark samt även i hotell- och turistnäringen.

Läs mer om oss www.tiltid.se

Kvalifikationer:
Flytande svenska, både tal- och skrift
Körkort
Gymnasiekompetens
Minst 2 års arbetslivserfarenhet, gärna inom kundservice, support eller andra likvärdiga roller.
Baskunskaper i Office-paketet
Stor vikt sätts på personlig lämplighet. Ditt engagemang och ansvarstagande kommer att vara vägledande och central för rollen. Du är serviceorienterad och sätter alltid kunden i fokus.
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juli 2023 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare