Tim- och sommarvikarier till gruppbostäder LSS Tungelsta

Tim- och sommarvikarier till gruppbostäder LSS Tungelsta

Nu söker vi på Kyrkbacken, Äppelgården och Solvändans gruppbostäder i Tungelsta, Haninge, tim- och sommarvikarier för visstidsanställning vid ordinarie personals semestrar och frånvaro.

Kul att du hittade hit!
Vi tror att du tycker om att möta människor och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden. Du brukar förmodligen hitta nya sätt att lösa en situation. Det löser sig oftast för du är trygg i dig själv, nyfiken, lyhörd, och närvarande. Om det här stämmer in på dig kanske du vill jobba med oss i sommar?

Du som söker behöver ha tagit minst 3 vaccinations doser för Covid och kunna uppvisa intyg på det.

Vad gör vi?
Hos oss på Nytida får du möta människor som har olika behov av stöd och omsorg. Det handlar om att stötta barn, unga och vuxna med funktionsnedsättning eller psykosocial problematik. Tillsammans lagar vi mat, städar, går på utflykter, tränar, samtalar och mycket mer. Vi söker dig som vill lära känna, förstå och vara en del av en annan persons liv.

Till dig från oss...
 • Introduktion
 • Förmånsportal med rabatter
 • Vi har kollektivavtal samt tillhörande försäkringar.
 • Coachande och stöttande chefer nära dig
 • Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Du får även...
 • genuina möten och erfarenheter som rustar dig för framtiden, oavsett var den är.
 • möjlighet att visa vem du är. Ofta är sommarjobbet en ingång till en tillsvidareanställning hos oss efter din utbildning/examen.
 • en arbetslivserfarenhet som gör stor skillnad på ditt CV. Att ha jobbat med människor som behöver stöd, visar dina kommande arbetsgivare att du har erfarenhet av att möta många olika personer utifrån deras behov. Det behövs i alla branscher.
Verksamheterna är belägna i Tungelsta, Haninge. De drivs på entreprenad för Haninge kommun sedan 2009.

Solvändan: På gruppbostaden bor sex personer som tillhör LSS, personkrets 1. De personer som bor på gruppbostaden är kvinnor och män i åldrarna 22 till 65 år. Till huset hör trädgård med stor uteplats och stora gräsytor.

Kyrkbacken: På gruppbostaden bor sex personer som tillhör LSS, personkrets 1. De personer som bor på gruppbostaden är kvinnor och män i åldrarna 23 till 83 år. Till huset hör trädgård med äppelträd, stor uteplats och lusthus.

Äppelgården 1 och Äppelgården 2: På nr 1 bor fyra personer och på nr 2 bor en person som tillhör LSS, personkrets 1. De personer som bor på gruppbostaden är män i åldrarna 28 till 67 år. Fyra av personerna har integrerad daglig verksamhet med schemalagda aktiviteter varje dag. Verksamheterna ligger lantligt belägna med ca 1 km till närmsta kommunikationsmedel. Till husen hör trädgård med stora uteplatser och stora gräsytor samt ett hus för daglig verksamhet med olika aktivitetsrum. Finns också en minibuss samt en bil för att kunna genomföra aktiviteterna vilket medför att du som söker behöver ha B-körkort .

Till Tungelsta är det enkelt att ta sig såväl med bil som med buss eller tåg.

Gruppbostäderna ligger med naturen inpå knuten och det är nära till promenadvägar, skog och hästhagar.

Din erfarenhet och kunskap
Vi tror att du som söker till oss:
 • lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg och tycker mycket om att möta människor i olika situationer.
 • är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
 • trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom omsorgen. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 28 februari
Har du frågor? Kontakta gärna någon av gruppcheferna via mail. Sylwia Krzyzaniak: sylwia.krzyzaniak@nytida.se eller Monica Jonasson: monica.jonasson@nytida.se
Facklig kontakt: Kommunal, www.kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Nytida så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

När du söker arbete hos oss på Nytida kommer du att få besvara en obligatorisk fråga vid ansökan om du kan uppvisa vaccinationsbevis vid en eventuell intervju? Undantaget är om du kan visa intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl och du behöver då ta med sig ett sådant intyg till intervjun.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. nytida.se
Mer info
Kontaktperson Nytida AB
Telefon 08 578 700 00
Område Haninge
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida provides support for children, young people and adults with lifelong disabilities and psychosocial problems. We offer residential care, day-care activities and individual, family and school support from approximately 400 units throughout Sweden. We aim to be the quality leader in all that we do and our vision is to make the world a better place, one person at a time. Our employees ensure quality of life and safety for every care receiver. Nytida is part of the Ambea group of companies. nytida.se