Hoppa till innehåll
Muskövarvet AB logotyp

Muskövarvet AB söker Skrovmekaniker/Ytbehandlare

Just nu söker vi Skrovmekaniker/Ytbehandlare
Muskövarvet AB är i behov av att anställa fler skrovmekaniker, vilket betyder att du kommer att få arbeta med det mesta som är skruvat, svetsat, nitat, limmat eller bara fastspänt på en båt. I arbetsuppgifterna kommer det även vara aktuellt med en hel del ytbehandling vilket är en bonus om du har erfarenhet av. Har du tummen på rätt ställe, gillar att lösa problem och lära dig nya saker så är det här troligen något för dig.

Att arbeta på Muskövarvet:
Vi söker flera medarbetare som tillsammans med oss ska föra verksamheten in i en spännande framtid. Vår efterfrågan ökar och med det följer utmaningen att utvecklas och växa strategiskt och rätt anpassat till efterfrågan. Vi söker dig som är engagerad och trivs i en miljö där det händer mycket och där förändringar är en nödvändig del av den dagliga verksamheten. Du är självgående och har förmågan att bygga relationer med kunder, kolleger och leverantörer. Vi ser det som en stor fördel om du har arbetat några år inom varvsindustrin.

Ansökan:
Känner du att detta skulle passa dig? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig. Ansökan med ett email där du beskriver dig själv och dina ambitioner tillsammans med ett CV skickar du till work@muskovarvet.se.
Mer info
Kontaktperson
Carl Sjöö
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 apr. 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Muskövarvet AB söker personal till vårt team på Muskö.

Muskövarvet etablerades 2005 och är sedan december 2017 en del av Försvarskoncernen Saab. Varvet är ett efterfrågat och erkänt underhålls- och reparationsvarv i ständig utveckling. Vår verksamhet bedrivs i huvudsak i Örlogshamnen på Muskö, ca 60 km söder om Stockholm.

Bland våra kunder finns civila redare och i stort sett samtliga offentliga redare med Försvarsmakten som största kund. Varvet arbetar med alla typer av kompetenser som förekommer på ett fartyg eller en båt. Muskövarvet är ett företag där vi strävar efter att avståndet mellan beslut och handling skall vara så kort som möjligt, där du som medarbetare ges stora möjligheter att vara delaktig i utveckling och förbättring av verksamheten.

Att arbeta på Muskövarvet:

Nu söker vi fler medarbetare som tillsammans med oss ska föra verksamheten in i en spännande framtid. Vår efterfrågan ökar och med det följer utmaningen att utvecklas och växa strategiskt och rätt anpassat till efterfrågan. Vi söker dig som är engagerad och trivs i en miljö där det händer mycket och där förändringar är en nödvändig del av den dagliga verksamheten. Du är självgående och har förmågan att bygga relationer med kunder, kolleger och leverantörer. Vi ser det som en stor fördel om du har arbetat några år inom varvsindustrin.

Eftersom vi befinner oss på en säkerhetsskyddad arbetsplats och arbetar med säkerhetsklassad verksamhet har vi som krav att all personal är svenska medborgare och att alla säkerhetskontrolleras, vilket inkluderar en registerkontroll.

Rekryterare, rekryterings- eller uthyrningsföretag undanbedes vänligt men bestämt. Ansökningar via rekryteringsföretag eller privata arbetsförmedlare kommer ej att antas.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare