Hoppa till innehåll
Muskövarvet AB logotyp

Muskövarvet AB söker Servicetekniker till vårt Team på Muskö

Vi letar efter en medarbetare med god erfarenhet av arbete med tunga fordon och hantering av tung last. Vi kan erbjuda varierande arbetsuppgifter på vår serviceavdelning som är oljan i vår vårksamhet och säkerställer att den interna logistiken fungerar optimalt. Serviceavdelningens huvudsakliga ansvar är att transportera de båtar/fartyg vi har inne på varvet mellan de olika arbetsstationer vi har, detta görs med hjälp av Sublift, truck eller hjullastare. Servicegruppen är även delaktig i det dagliga underhållet på anläggningen vilket gör att man kan behöva koordinera interna och externa resurs vid behov.

Alla arbeten dokumenteras för att kvitteras av med uppdragsgivare när objekten levereras, vilket underlättas av om man har viss datavana och kan arbeta i programvarorna i Office-paketet men inte heller detta är ett krav. Tydliga arbetsbeskrivning och checklistor finns framtaget för enskilda jobb vilket underlättar inledningsvis och vid större åtaganden.

Då vi är en liten organisation värdesätter vi flexibilitet, ordning och reda samt att man har erfarenhet från andra yrkesområden som man kan omsätta i handling vid behov. Det kan, om man har andra kompetensområden, hända att man får stötta någon av de andra yrkesgrupperna (el, mek, ytbehandling eller skrovteknik) då arbetsbelastningen varierar på olika avdelningar i perioder.

Vi söker dig med båtintresse och erfarenhet av varvs-/verkstadsarbete som gillar att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du skall normalt kunna vara självgående och lösningsorienterad men inte dra dig för att ta hjälp av någon kollega med större brancherfarenhet vid behov. Stort plus om du Skeppare klass VIII och/eller Maskinbefäl klass VIII med dig i bagaget, vilket innebär att du även kan ges möjlighet att delta i vår provtursgrupp i förlängningen.

Ansökan:
Känner du att detta skulle passa dig? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig. Ansökan med ett email där du beskriver dig själv och dina ambitioner tillsammans med ett CV skickar du till work@muskovarvet.se.

Rekryterare, rekryterings- eller uthyrningsföretag undanbedes vänligt men bestämt. Ansökningar via rekryteringsföretag eller privata arbetsförmedlare kommer ej att antas.
Mer info
Kontaktperson
Muskövarvet AB
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Muskövarvet etablerades 2005 och är sedan december 2017 en del av Försvarskoncernen Saab. Varvet är ett efterfrågat och erkänt underhålls- och reparationsvarv i ständig utveckling. Vår verksamhet bedrivs i huvudsak i Örlogshamnen på Muskö, ca 60 km söder om Stockholm.

Bland våra kunder finns civila redare och i stort sett samtliga offentliga redare med Försvarsmakten som största kund. Varvet arbetar med alla typer av kompetenser som förekommer på ett fartyg eller en båt. Muskövarvet är ett företag där vi strävar efter att avståndet mellan beslut och handling skall vara så kort som möjligt, där du som medarbetare ges stora möjligheter att vara delaktig i utveckling och förbättring av verksamheten.

Att arbeta på Muskövarvet:
Nu söker vi fler medarbetare som tillsammans med oss ska föra verksamheten in i en spännande framtid. Vår efterfrågan ökar och med det följer utmaningen att utvecklas och växa strategiskt och rätt anpassat till efterfrågan. Vi söker dig som är engagerad och trivs i en miljö där det händer mycket och där förändringar är en nödvändig del av den dagliga verksamheten. Du är självgående och har förmågan att bygga relationer med kunder, kolleger och leverantörer. Vi ser det som en stor fördel om du har arbetat några år inom varvsindustrin.

Eftersom vi befinner oss på en säkerhetsskyddad arbetsplats och arbetar med säkerhetsklassad verksamhet har vi som krav att all personal är svenska medborgare och att alla säkerhetskontrolleras, vilket inkluderar en registerkontroll.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare