Hoppa till innehåll
Muskövarvet AB logotyp

Muskövarvet AB söker Mekaniker/Marintekniker till vårt Team på Muskö

Vi söker nu ett flertal erfarna Mekaniker/Marintekniker med engagemang, vilja och minimum 5 års erfarenhet av motorunderhåll, hydraulik och/eller annan typ av mekaniskt underhåll. Allmän erfarenhet av Marina applikationer och sjövana är givetvis högt värderat men inga krav. Våra Mekaniker/Marintekniker underhåller bl.a. motorer, pumpar, kopplingar och växellådor samt ansvarar normalt för de sjöduglighetsprov som görs. Då vi är en liten organisation värdesätter vi flexibilitet, ordning och reda samt att man har erfarenhet från andra yrkesområden som man kan omsätta i handling vid behov. Det är inte ovanligt att man får stötta någon av de andra yrkesgrupperna (el, svets, ytbehandling eller skrovteknik) då arbetsbelastningen varierar på olika avdelningar i perioder.

Alla arbeten dokumenteras för att kvitteras av med uppdragsgivare när objekten levereras, vilket underlättas av om man har viss datavana och kan arbeta i programvarorna i Office-paketet men inte heller detta är ett krav. Tydliga arbetsbeskrivning och checklistor finns framtaget för enskilda jobb vilket underlättar inledningsvis och vid större åtaganden.

Vi söker dig med båtintresse och erfarenhet av varv-/verkstadsarbete som gillar att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du skall kunna vara självgående, lösningsorienterad och ha erfarenhet av olika felsökningstekniker med förmåga att ta hjälp av manualer & verkstadshandböcker för att lösa uppkomna problem. Stort plus om du har Skeppare klass VIII och/eller Maskinbefäl klass VIII med dig i bagaget.

Gillar du när det mullrar, snurrar och rör på sig och dessutom vet hur det fungerar så kan det här vara något för dig! Tycker du dessutom att det är kul att jobba och värdesätter att befinna dig i en social och familjär miljö där vi gemensamt tar oss an och löser de utmaningar vi ställs inför, då hoppas vi på att du långsiktigt vill bli en del av vår verksamhet.

Ansökan:
Känner du att detta skulle passa dig? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig. Ansökan med ett email där du beskriver dig själv och dina ambitioner tillsammans med ett CV skickar du till work@muskovarvet.se.

Rekryterare, rekryterings- eller uthyrningsföretag undanbedes vänligt men bestämt. Ansökningar via rekryteringsföretag eller privata arbetsförmedlare kommer ej att antas.
Mer info
Kontaktperson
Muskövarvet AB
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Muskövarvet etablerades 2005 och är sedan december 2017 en del av Försvarskoncernen Saab. Varvet är ett efterfrågat och erkänt underhålls- och reparationsvarv i ständig utveckling. Vår verksamhet bedrivs i huvudsak i Örlogshamnen på Muskö, ca 60 km söder om Stockholm.

Bland våra kunder finns civila redare och i stort sett samtliga offentliga redare med Försvarsmakten som största kund. Varvet arbetar med alla typer av kompetenser som förekommer på ett fartyg eller en båt. Muskövarvet är ett företag där vi strävar efter att avståndet mellan beslut och handling skall vara så kort som möjligt, där du som medarbetare ges stora möjligheter att vara delaktig i utveckling och förbättring av verksamheten.

Att arbeta på Muskövarvet:

Nu söker vi fler medarbetare som tillsammans med oss ska föra verksamheten in i en spännande framtid. Vår efterfrågan ökar och med det följer utmaningen att utvecklas och växa strategiskt och rätt anpassat till efterfrågan. Vi söker dig som är engagerad och trivs i en miljö där det händer mycket och där förändringar är en nödvändig del av den dagliga verksamheten. Du är självgående och har förmågan att bygga relationer med kunder, kolleger och leverantörer. Vi ser det som en stor fördel om du har arbetat några år inom varvsindustrin.

Eftersom vi befinner oss på en säkerhetsskyddad arbetsplats och arbetar med säkerhetsklassad verksamhet har vi som krav att all personal är svenska medborgare och att alla säkerhetskontrolleras, vilket inkluderar en register- & bakgrundskontroll.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare