Hoppa till innehåll
Muskövarvet AB logotyp

Muskövarvet AB söker Lageransvarig till vårt team på Muskö.

Just nu söker vi en Lageransvarig med erfarenhet från industrilager & logistik

Vi letar efter en medarbetare med goda erfarenheter från lagerverksamhet inom industriproduktion, en person med ordningssinne, ansvarskänsla och erfarenheter inom logistik. Vi befinner oss i en tillväxtfas och behöver möta nuvarande och kommande behov med att organisera och strukturera om vår lagerverksamhet. För att klara detta söker vi nu en medarbetare med erfarenheter från industriellt plocklager, som kan bidra till en strukturerad och effektiv lagerhantering med optimerade flöden för att säkerställa reservdelstillgång såväl i den egna verksamheten som för våra kunder.

Du kommer att vara delaktig i kravframställan och utformningen av ett WMS system som planeras implementeras i verksamheten integrerat via API till vårt affärssystem. Vi tror även att du när den nya lagerstrukturen är på plats kommer kunna bidra med avlastning gällande interna och externa logistiska uppgifter vilket medför att du kommer få röra dig mycket i verksamheten och eventuellt köra en del tunga maskiner.

Att arbeta på Muskövarvet:
Vi söker flera medarbetare som tillsammans med oss ska föra verksamheten in i en spännande framtid. Vår efterfrågan ökar och med det följer utmaningen att utvecklas och växa strategiskt och rätt anpassat till efterfrågan. Vi söker dig som är engagerad och trivs i en miljö där det händer mycket och där förändringar är en nödvändig del av den dagliga verksamheten. Du är självgående och har förmågan att bygga relationer med kunder, kolleger och leverantörer. Vi ser det som en stor fördel om du har arbetat några år inom varvsindustrin.

Ansökan:
Känner du att detta skulle passa dig? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig. Ansökan med ett email där du beskriver dig själv och dina ambitioner tillsammans med ett CV skickar du till work@muskovarvet.se.
Mer info
Kontaktperson
Carl Sjöö
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 apr. 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Muskövarvet AB

Muskövarvet etablerades 2005 och är sedan december 2017 en del av Försvarskoncernen Saab.
Varvet är ett efterfrågat och erkänt underhålls- och reparationsvarv i ständig utveckling. Vår verksamhet bedrivs i huvudsak i Örlogshamnen på Muskö, ca 60 km söder om Stockholm.

Bland våra kunder finns civila redare och i stort sett samtliga offentliga redare med
Försvarsmakten som största kund. Varvet arbetar med alla typer av kompetenser som förekommer på ett fartyg eller en båt. Muskövarvet är ett företag där vi strävar efter att avståndet mellan beslut och handling skall vara så kort som möjligt, där du som medarbetare ges stora möjligheter att vara delaktig i utveckling och förbättring av verksamheten.

Eftersom vi befinner oss på en säkerhetsskyddad arbetsplats och vi arbetar med säkerhetsklassad verksamhet, har vi som krav att alla som arbetar för oss är svenska medborgare. Samtliga medarbetare måste därtill genomgå en säkerhetskontroll och säkerhetsgodkännas innan anställning kan ske, något som även inkluderar en registerkontroll.

Rekryterare, rekryterings- eller uthyrningsföretag undanbedes vänligt men bestämt. Ansökningar via rekryteringsföretag eller privata arbetsförmedlare kommer ej att antas.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare