Hoppa till innehåll
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Hos oss är inte den ena dagen den andra lik, här har vi alla typer av fordonsdiagnostik och reparationer inklusive servicearbeten. Vi söker därför dig som är serviceinriktad, och med ett naturligt intresse för nöjda kunder och fordon. Du ser möjligheter i alla situationer, och tillsammans med dina kollegor löser du snabbt dina arbetsuppgifter. Du behöver ha sinne för struktur, och gärna datavana.

Din profil
Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, det är ett stort plus för oss om du har arbetat som mekaniker av tunga fordon tidigare, men det allra viktigaste är att du är rätt person med driv och vilja att lära! Arbetet ställer krav på att både kunna arbeta självständigt och i grupp. Du bör behärska svenska i tal och skrift, och även kunna läsa och förstå engelska.

Krav/meriterande är:
  • Utbildning inom fordon/teknik
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Kompetens inom tung kyla, el och hydraulik
  • Erfarenhet av Mercedes, DAF, Volvo, Scania och MAN
  • Körkort B är krav, ytterligare behörigheter C, CE, och D är meriterande
Villkor
Vi kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete i ett positivt och expansivt företag.

Din placering är på vår verkstad i Jordbro, där du kommer att arbeta tillsammans med verkstadschef, kundmottagare och mekaniker. Det är ett glatt och hjälpsamt gäng, med en strävan att alltid stötta och hjälpa varandra. Vi erbjuder fast månadslön, friskvårdsbidrag & bonus möjlighet finns.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Anderas Lambrou på andreas.lambrou@maltemanson.com

Vi ser gärna att vi får dina handlingar tidigare än sista ansökningsdag, då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings- och rekryteringstjänster och övriga tjänster inom personal i samband med denna annons.

Sökord: lastbilsmekaniker
Malte Månson Verkstäder AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
14 okt. 2023 (10 dagar kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Malte Månson Verkstäder AB är en verkstadskedja där kvalitet och nöjda kunder är ett självklart fokus. Genom en stark expansion är vi i dag Sveriges största oberoende verkstadskedja för lastbilar. Våra verkstäder finns i mellersta och södra Sverige, från Gävle i norr till Malmö i söder, på 17 orter med 17 anläggningar. Under våren 2019 lanserade Malte Månson-koncernen ett kompletterande verkstadskoncept - Malte City - med inriktning på transportbilar och lätta lastbilar upp till 3,5 ton. Antalet medarbetare i koncernen uppgår till cirka 185 och omsättningen på årsbasis beräknas till drygt 400 MSEK 2023.
https://maltemanson.com/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Kalmar stad
Fordon
Företagslogga
Kristianstad
Fordon
Företagslogga