Hoppa till innehåll
ValueOne söker en Supply Chain Manager för ett konsultuppdrag hos vår kund söder om Stockholm. Uppdraget ska tillsättas inom kort och varar i sex månader med avsikt att övergå till en tillsvidareanställning.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management - inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företags funktion för Supply Chain avseende strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi kan erbjuda en mängd olika uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne ingår du i ett professionellt och driftigt team bestående av de främsta konsulterna inom inköp och logistik. Väljer du att gå med i vårt team erbjuds du:
 • en marknadsmässig lön, som du själv kan påverka
 • marknadsledande tjänstepension
 • generös sjuk- och vårdförsäkring
 • friskvårdsbidrag
 • personlig coachning och karriärrådgivning
 • nätverksträffar med kompetenta kollegor och Supply Chain professionals genom återkommande event och föreläsningar
 • kompetensutveckling genom världsledande individanpassade utbildningar och kurser inom Supply Chain tack vare vårt partnerskap med CIPS (www.cips.org).
Om rollen
I rollen som Supply Chain Manager ansvarar du för att driva och optimera processerna för Supply Chain. I detta ingår att bl.a. inköp/avrop av insatsmaterial och externt tillverkade produkter, administration av artikeldata, produktionsplanering, verksamheten inom internt/externt lager och logistikflöden.

Du har personalansvar för fyra direktrapporterande och fem indirektrapporterande medarbetare. Möjlighet till distansarbete ett par dagar i veckan finns.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Ansvara för det lokala inköpsarbetet och kontinuerligt säkerställa marknadsmässiga priser och bästa möjliga totalkostnad.
 • Kontinuerligt arbeta med ständiga förbättringar rörande materialflöde och inköp.
 • Se till att den egna organisationen upprätthåller spetskompetens inom marknaden för råvaror och förpackningsmaterial.
 • Säkerställa löpande förvaltning av artikeldata i företagets ERP-system.
 • Tillsammans med Produktion säkerställa att företagets tillverkning planeras för högsta möjliga leveranssäkerhet.
 • Utifrån prognoser från Sälj/Marknad föreslå och följa upp mål avseende kapitalbindning i råvaru-, insatsvaru- samt färdigvarulager och leveranssäkerhet.
 • Säkerhetsställa att dokumentation för alla interna processer finns och upprätthålls.
Erfarenhet och kompetens
Den vi söker till uppdraget bör ha civilingenjörsutbildning inom logistik och/eller produktion samt erfarenhet från tillverkande företag och produktionsplanering. Tjänsten kräver även minst fem års arbetslivserfarenhet från logistikrelaterat arbete och minst tre år i en personalledande befattning. Vidare ser vi gärna att du har något års erfarenhet av förändrings- och förbättringsarbete enligt LEAN samt kunskap om produktionslogistik och är väl insatt i ERP-system ur ett Supply Chain-perspektiv. Även erfarenhet av arbete med förbättringsprogram är ett krav. Vi förutsätter att du behärskar engelska och svenska i såväl tal som skrift och är en avancerad Excelanvändare.

Då visst personalansvar ingår i rollen krävs det att du är en engagerad ledare med förmåga att entusiasmera och utmana dina medarbetare och implementera förändringar. Det är nödvändigt att du trivs i en roll med mycket ansvar. Detta är en självständig roll som kräver mycket planering varför det är viktigt att du är noggrann, jobbar målfokuserat och levererar i tid. Som person är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
05 maj 2023 (39 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare