Haninge kommun söker drifttekniker inom VA

Haninge kommun söker drifttekniker inom VA

Vi söker drifttekniker till Haninge kommun som vill vara med och möjliggöra kommunens utveckling inom samhällsbyggnadsområdet!

Är du en tekniskt lagd person med tidigare erfarenhet inom VA-verksamhet och vill ha en självständig roll med spännande och varierande arbetsuppgifter? Just nu händer det mycket i Haninge inom samhällsbyggnadsområdet. Det pågår många detaljplaner och exploateringsprojekt för att kunna utveckla den centrala stadskärnan och bostadsområden, vilket medför ett investeringsbehov av kommunens VA-anläggningar. Därför söker vi nu fler nyfikna och drivna drifttekniker. Välkommen med din ansökan!

Haninge kommun var den femte snabbast växande kommunen i landet 2021 och här får du utvecklas tillsammans med erfarna kollegor för utförandet av kommunens viktiga samhällsbyggande uppdrag.

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder ett spännande och meningsfullt arbete i en förvaltning som befinner sig i ett utvecklingsskede där du är med och driver utvecklingen och får möjlighet att påverka och göra skillnad. Vi har friskvårdsbidrag, årsarbetstid/flexibel arbetstid och möjlighet till distansarbete, klämdagar, möjlighet till semesterväxling samt besök hos läkare och tandläkare på betald arbetstid.

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas att du liksom vi vill bidra till utvecklingen av VA-anläggningarna i Haninge.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:
  • drift, underhåll, provtagning och utveckling av kommunens vattenverk, reningsverk och tillhörande anläggningar.
  • att tillsammans med dina medarbetare ansvara för planering såväl som förebyggande som avhjälpande underhåll i det dagliga arbetet.
  • Beredskapstjänstgöring ingår.
Värt att veta

I Haninge kommuns 100 mil långa VA-ledningsnät rinner vattnet dygnet runt, året om. VA-avdelningen är ansvarig för den stora och spännande anläggningen och har som uppdrag att driva och utveckla VA-verksamheten för att leverera hållbara vattentjänster till Haninges nuvarande och framtida invånare. VA-avdelningen består av ca 60 personer och du kommer tillhöra enheten VA-verk som har 14 medarbetare som tillsammans ansvarar för kommunens åtta VA-anläggningar.Man arbetar i par ute på anläggningarna och du kommer ha ett nära samarbete med ingenjörerna på enheten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och rollen kommer tillsättas med start omgående eller enligt överenskommelse.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har relevant utbildning samt erfarenhet av att arbeta som drifttekniker inom VA-verksamhet eller annan kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har grundläggande datorkunskap och teknisk kompetens samt god förståelse för hur man arbetar i en processanläggning. Vidare är du driven, nyfiken och har förmågan att kunna ta egna initiativ. Du trivs med att samarbeta och känner dig bekväm med att arbeta i olika system.

Tjänsten kräver B-körkort.

Det är meriterande om du har utbildning som drifttekniker alternativt processtekniker, kunskaper inom styr- och reglerteknik samt C-körkort.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad, då urval och intervjuer sker löpande. Vänligen notera att din ansökan kommer att registreras även i kommunens eget rekryteringsverktyg och allra senast när rekryteringsprocessen är avslutad. Du kommer då få ett separat mail från systemet som bekräftelse. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Åsa Pettersson
Telefon 076-7247030
Email Mejla Åsa Pettersson
Område Haninge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 10 apr 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/