Gruppchef driftenheten park och teknikavdelningen

Gruppchef driftenheten park och teknikavdelningen

Dynamiska Haninge kommun söker en Gruppchef till driftenheten park och teknikavdelningen i Stockholm

Haninge kommun söker en engagerad gruppchef till sin nya avdelning park och teknik. Avdelningen består av ca 75 medarbetare och har en rik bredd av kompetenser som sträcker sig över hela samhällsbyggnadsprocessen från idé till drift. Motiveras du av utmaningar och gillar att driva utveckling och leda i förändring? I rollen som gruppchef erbjuds du en stimulerande roll inom en kommun med hög tillväxttakt.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som gruppchef hos oss på Haninge kommun kommer du få ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Då rollen är ny har du möjlighet att vara med och påverka dess utformning.

Enheten är lokaliserad på Anläggarvägen 6 tillsammans med övriga tekniska enheter på förvaltningen. Vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder.

Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset , friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till extern handledning och kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som gruppchef kommer dina primära ansvarsområden vara:
  • Planera och arbetsleda verksamheten.
  • Säkerställa att enheten arbetar på ett effektivt sätt med god kvalitet i samarbete med övriga enheter och avdelningar på kommunen.
  • Fullt personalansvar där utbildning, mål- och resultatsamtal, lönesättning, säkerhet och arbetsmiljöarbete ingår.
  • Säkerställa att rutiner för avtalshantering, inköp och uppföljning följs.
  • Budget och resultatansvar.
Värt att veta

Driftenheten är indelad i fyra grupper uppdelad på två geografiska områden och du utgör en av fyra gruppchefer inom driftenheten. Du har normalt personalansvar för 8 - 13 medarbetare. Uppdraget tillsammans är att Enheten sköter den dagliga driften av parker, grönytor, lekplatser, vägar och parkeringsgarage och även säsongsbundna uppgifter som snöröjning, sandupptagning och sommarblommor.

Enheten ska på ett ekonomiskt och miljöinriktat sätt sköta invånarnas infrastruktur och grönytor så att invånarna kan uppleva "det goda livet" i en tillgänglig, säker kommun.

Våra förväntningar

För att lyckas med uppdraget krävs det att du kan arbeta flexibelt och trivs med att leda i en föränderlig verksamhet. Din roll är till stor del operativ och du instruerar, följer upp och ger feedback ute i fält. Du har förmåga att skapa en god arbetsmiljö genom ett entusiasmerande och coachande ledarskap.

Du har erfarenhet av drift- och underhåll av offentlig utemiljö. Du arbetar strukturerat med god planering och har erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete och dokumenterad erfarenhet av att leda andra. Du har en god digital förmåga och är van med att arbeta proaktivt och agerar kvalitetsmedvetet. Du är kommunikativ och ser samarbete som en förutsättning för att leverera ett bra resultat.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad, då urval och intervjuer sker löpande. Vänligen notera att din ansökan kommer att registreras även i kommunens eget rekryteringsverktyg och allra senast när rekryteringsprocessen är avslutad. Du kommer då få ett separat mail från systemet som bekräftelse. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Åsa Pettersson
Telefon 076-7247030
Email Mejla Åsa Pettersson
Område Haninge
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Lead
Sista ansökningsdag 23 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Lead: specialister på modern och hållbar chefsrekrytering. Vi identifierar och rekryterar ledare med förmåga att skapa framgångsrika och välmående grupper i en snabbt föränderlig värld. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG Lead sina kunder att låta ledarskapspotential, digitala mognad, förändringsbenägenhet och framtida arbetsprestation gå före magkänsla, namn, kön, bakgrund, ålder eller nätverk i all rekrytering. Rättvist för dig, dina framtida medarbetare och arbetsplatsen samtidigt som vi gemensamt bidrar till en långsiktigt hållbar arbetsmarknad. TNG Lead, som är en del av TNG Group, är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som arbetar inom hela tjänstemannaområdet. TNG har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/chefsjobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Lead här: https://www.tng.se/chefsrekrytering/