Hoppa till innehåll
Försvarsmakten logotyp

2.amfibiebatataljon rekryterar kvartermästare

Publiceringsdatum
14 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Stockholms Amfibieregemente verkar där vatten möter land och fungerar som länken mellan sjö- och arméstridskrafter. Snabbgående stridsbåtar och svävare gör att förbandet är lättrörligt. Våra vapensystem gör att vi kan verka i fyra dimensioner på och under vattenytan, i luften och på marken. Därmed kan vi utöva kontroll över kustområden. Förbandet utbildar amfibiesoldater, kustjägare, sjömän och officerare inom åtskilliga huvudtjänster. Våra krigsförband omfattar 2.amfibiebataljonen, samt två hemvärnsbataljoner. Förbandet är baserat i Haninge (Berga).

Huvudsakliga uppgifter
2.amfibiebataljonens kvartermästare har till uppgift att stödja bataljonens kompanier eller stab med logistik och underhåll. Vid tjänstgöring i ett kompani innebär detta att du ansvarar för kompaniets materiel avseende underhåll och tillgänlighet, beställningar och är ett beslutsstöd till kompanichefen i frågor om materiel avseende status och framtida anskaffningar. Kvartermästaren ingår i kompaniernas ledningslag och har tillsammans med kompaniets tekniska chef ansvaret för att leda materieltjänsten. Du förväntas vara lösningsorienterad och ha förmåga till att skapa ordning.

Krav
Kvalifikationer
 • Yrkesofficer
 • Genomförd värnplikt/GU med godkänt resultat
 • Simkunnig (400m simning och livräddning)
 • God fysisk status
Personliga egenskaper
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, engagemang och drivkrafter.

Meriterande
 • Bakgrund logistik eller teknisk tjänst
 • Genomfört militär grundutbildning på Amf1
 • B-körkort
Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning.
Sysselsättningsgrad: Heltidstjänstgöring/kontinuerlig tjänstgöring.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Placering: 2.amfibiebataljonen/Stockholms Amfibieregemente AMF1.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Fj Stjernholm, 2.amfibiebataljonen nås via e-postadress s1amfbat-amf1@mil.se

Information om rekryteringsprocessen
Efter ansökan kommer intressanta kandidater kallas till ett testtillfälle på Berga där fysiska och medicinska tester samt intervjuer kommer genomföras. Därefter kommer en urvalsprocess starta. Slutligen kommer sökande ev. erbjudas en anställning vid 2.amfibiebataljonen.

Fackliga företrädare
OFR/O Michael Jarkö nås via e-postadress of-amf@officersforbundet.se

Välkommen med din ansökan senast 2024-03-01. Din ansökan ska innehålla:
 • Personligt brev
 • CV med referenser
 • Kopior på gymnasiebetyg
 • Kopior på officersexamensbevis
 • Kopior på militära betyg/omdömde
 • Kopior på utbildningsbevis
Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Stockholms Amfibieregemente (Amf 1) verkar där vatten möter land och fungerar som länken mellan sjö- och arméstridskrafter. Snabbgående stridsbåtar och svävare gör att förbandet är lättrörligt. Våra vapensystem gör att vi kan verka i fyra dimensioner: på och under vattenytan, i luften och på marken. Därmed kan vi utöva kontroll över kustområden.

Förbandet utbildar amfibiesoldater, kustjägare, sjömän och officerare inom åtskilliga huvudtjänster. Amf 1 har produktionsansvar för krigsförbandet 2.Amfibiebataljonen och 2.Marinbasbataljonen. Förbandet är baserat i Haninge (Berga). Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/sv/organisation/amfibieregementet

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Försvarsmakten logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 mars 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren