Teknisk Innesäljare

Teknisk Innesäljare

Är du en lagspelande och glädjespridande innesäljare med tekniskt intresse? Då är du välkommen till oss.

Om dig
Du ska drivas av att ge support i världsklass, vara noggrann i ditt utförande och leverera i tid. Du har ett tekniskt intresse, är van att ta ansvar och hantera många olika projekt samtidigt. Du har också ett förhållningssätt som skapar förtroende och knyter starka kund- och leverantörskontakter via telefon och mail.

Din bakgrund kan variera men du bör ha erfarenhet av arbete i affärssystem samt ha förståelse för tekniska ritningar.

Kunderna finns över hela Skandinavien och våra leverantörer finns i Europa, vilket kräver goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.

Arbetsuppgifter
Genom stort eget ansvar ska du hantera order, inköp, handlägga förfrågningar och offerter mm. Du kommer även att arbeta med uppföljning och support mot både nya och befintliga kunder, och även leverantörer.

Då vi är ett mindre företag som levererar kundunika produkter innebär det att arbetsuppgifterna varierar, och du som anställd har stora möjligheter att påverka företagets inriktning och resultat. Den ena dagen är inte den andra lik.

Villkor
Tjänsten är en heltidstjst med placering på vårt kontor i Handen. Lön och övriga förmåner enligt överenskommelse. Start enligt överenskommelse.

Om oss
Vi befinner oss i ett mycket expansivt skede och vi investerar mycket i både produktion, lokaler och personal.
Vår vision är "att vara Haninge Kommuns mest attraktiva arbetsplats". Som anställd hos Damaskus Maskinskydd har man en extra vårdförsäkring, friskvårdsbidrag, förskottssemester, möjlighet till bonus samt att vi tillsammans firar våra framgångar.

Kontakter av annonssäljare eller rekryteringsfirmor undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Peter Almqvist
Telefon 0709279522
Email Mejla Peter Almqvist
Område Haninge
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.damaskus.se
Sista ansökningsdag 7 maj 2023 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Damaskus Maskinskydd har som fokus att leverera kvalitativ teknisk expertis och tekniska lösningar gällande mekaniska skyddskomponenter till våra befintliga och nya kunder samt tillse att våra kunder får rådgivning och lösningar som är skräddarsydda efter deras behov.

Vårt produktsortiment består av mekaniska skyddskomponenter för tillverkningsindustrins egna maskiner samt för maskininbyggare (OEM). Vi tillverkar, säljer samt renoverar maskinskydd och tätningar efter kundens specifikation.