Hoppa till innehåll
Bilia logotyp

Produktions- och logistikchef (Platschef)

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
EBD Scandinavia som är en del av Biliakoncernens satsningsområde Mobilia Care expanderar!

Vill du vara med och leda utvecklingen framåt? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som produktions- och logistikchef (Platschef) till EBD Scandinavia.

Du kommer få ansvaret att driva och utveckla vårt nybyggda, toppmoderna och centrala däckhotell som öppnar 1 oktober 2024. Däckhotellet kommer ha plats för 30 000 bilar (120 000 hjul) och därtill en produktionsanläggning för montering av slitageförsäljning, kompletta hjul, renoverade fälgar, lager och distribution av lösa däck. Hotellet är beläget i Haninge kommun, Jordbro. Vi vill se dig med från starten, ansök redan idag!

Varför välja EBD - En Bättre Däckaffär

EBD är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjligheter. Här blir du en nyckelspelare i att skapa hållbara och innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har EBD medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet.

Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

EBD - En bättre däckaffär - är ett ungt och innovativt företag som har en expansiv tid framför sig med tydligt definierade affärsområden och Vision 2028, tydligt, hållbart och med stor del arbetsglädje i resan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer ha ett övergripande ansvar för den nya anläggningen i Jordbro men även vår anläggning i Järfälla som idag rymmer ca 16 000 bilar (64 000 hjul). Du kommer ha personalansvar men med stöd av två coacher som ansvarar för daglig drift. Du ansvarar för att på ett kostnadseffektivt sätt effektivisera flödena gällande logistik- och produktionsprocessen.

I tjänsten ingår det även att vara del av ett av våra team som ska sätta vår utvecklingsplan för nya etableringar av centrala däckhotell, som är en del i vår vision 2028. EBD har idag 7st hotell runt om i Sverige och målsättningen är att vi, vid utgången av 2028 kommer att ha ca 12st centrala däckhotell. En spännande möjlighet för dig som vill vara med i vår tillväxtresa och skapa nya förutsättningar.

Vad vi önskar av dig

Vi söker dig med logistik- och transportbakgrund med goda ledaregenskaper, analytisk förmåga och med precision och noggrannhet. Du har tidigare erfarenhet av personal- och resultatansvar med framgångsrikt ledningsarbete. Du har minst gymnasieexamen, meriterande med högskoleutbildning med inriktning på logistik/transportlösningar. Vi ser det som högst önskvärt med erfarenhet att starta upp verksamhet och leda utvecklingen strategiskt.

Som ledare är du positiv och är bra på att sprida energi vidare i organisationen. Du är utvecklings- och kundfokuserad och har förmågan att leverera goda resultat, är noggrann och har ordning och reda som drivkraft. Du är van att arbeta med dator som arbetsredskap och har lätt att sätta dig in i de system och program som används i arbetet. Du måste våra stresstålig då det finns säsongvariationer två gånger om året. Vi ser att du har goda kunskaper i Officepaketet och gärna specifikt goda Excelkunskaper. Du behärskar svenska och engelska obehindrat båda tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Du kommer att rapportera till Affärsområdeschef - Däckhotell

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning. Placering är på EBD Scandinavias nya toppmoderna anläggning i Jordbro. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Bilia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren