Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Har du ett intresse för fordon och teknik? Kika här!

Publiceringsdatum
10 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Gillar du att grotta ner dig i hur tekniska prylar i vardagen fungerar, skruvar du upp tvättmaskinen när den är trasig eller fixar du bilen själv när den går sönder så kan det vara dig vi letar efter! Vi söker nu efter dig som är en lagspelare med ett gediget intresse för fordon och motorer. Detta är en tjänst för dig som lockas av breda och varierande, teoretiska och praktiska arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik.Om tjänsten

AVL är världens största privatägda företag för utveckling, simulering och provning av drivlinor för personbilar, lastbilar, anläggningsmaskiner - stora motorer och deras integration i fordon. AVL erbjuder sina kunder en tjänst där de genomför tester och prover på kundernas objekt (hybrider, förbränningsmotorer, transmissioner, elektriska drivsystem, bränsleceller och styrteknik). AVL värdesätter samarbeten och bra sammanhållning mellan kollegor och för att trivas i rollen som provcellsingenjör behöver du vara lagspelare samt kunna ta egna initiativ och driva ditt arbete framåt.Arbetsuppgifter
 • Före provningen se till att provobjektet prepareras, förbereds och installeras
 • Genomföra provning i avancerad labbmiljö
 • Underhålla och kalibirera instrumenten i provcellerna
 • Arbeta med systematisk felsökning
 • Ha kundkontakt genom mail och telefon avseende prövningen av kundens objekt


Kvalifikationer

I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att kvalificera för tjänsten så ser vi att du har flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper engelska, goda kunskaper i Officepaketet samt ett B-körkort. Vidare ser vi att du har praktisk relevant erfarenhet och/eller en relevant eftergymnasial utbildning.

Du är även öppen för ett varierande arbetsschema då AVL tillämpar ett skiftschema. Du beskriver dig själv som en händig person samt att du har ett intresse av fordon, motorer och teknik. Vidare önskar vi att du som söker bor i närområdet för att du snabbt och enkelt ska kunna ta dig till jobbet.

 • Vänligen, skicka ditt CV och ett personligt brev där du motiverar ditt intresse för fordon, motorer och teknik i din ansökan.

Det är meriterande om du har:

 • En relevant utbildning från gymnasiet eller högskola/universitet
 • Tidigare relevant arbetslivserfarenhet
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, skiftschema
 • Placering: Södertälje eller Haninge

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Liknande Jobb

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 april 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se