Fullstack-utvecklare till Nitea

Fullstack-utvecklare till Nitea

För dig som är Fullstack-utvecklare och trivs med att arbeta på ett mindre bolag finns nu möjligheten att bli en del av Niteas sammansvetsade team. I rollen arbetar du nära Niteas kunder och utifrån deras önskade vision skapar du skräddarsydda lösningar inom bland annat webbplatser och digital marknadsföring. För att ligga i fas med den ökade efterfrågan, samt fortsatt leverera högsta kvalitet till sina kunder utökar Nitea nu teamet med ytterligare en Fullstack-utvecklare. Ansök redan idag då vi tillämpar löpande urval!
Arbetsuppgifter

Som Fullstackutvecklare arbetar du direkt mot kund och skapar helhetslösningar inom webbplatsuppbyggnad och digital marknadsföring. Utifrån kundernas specifika behov har du en rådgivande funktion, där du både guidar kunden och operativt arbetar mot bästa kvalitet. Du arbetar i flera projekt parallellt, där projekten skiljer sig åt i både karaktär och omväxling, vilket ger dig en bredd och omväxling i arbetet. Under projektens gång har du kontinuerlig kontakt med kunderna och du arbetar både självgående, samt i nära samarbete med de andra kollegorna på kontoret.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
 • Har några års arbetslivserfarenhet som utvecklare där du har hanterat både front- och back-end
 • Har arbetat med HTML, CSS, JavaScript och PHP
 • Kommunicerar obehindrat i svenska i såväl tal som skrift, då Niteas kunder främst är svensktalande

Det är även meriterande om du tidigare har:

 • Utvecklat och arbetat med WordPress, WooCommerce och/eller Vue

Som person är du

 • Lösningsorienterad
 • Serviceinriktad
 • Prestigelös
 • Har en god samarbetsförmåga

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tycker du om att arbeta nära kunder och finnas som ett rådgivande bollplank längst projektens gång. Vidare tror vi även att du är trygg och flexibel i ditt förhållningssätt, där du arbetar kvalitetsmedvetet och med kunden i fokus.

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Haninge

Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt hos Nitea. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Niteas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se