Marinförsäljare - Försäljning av båt och vattenskoter

Marinförsäljare - Försäljning av båt och vattenskoter

Marinförsäljare - Försäljning av båt och vattenskoter. Haninge/Danderyds butiken

Vi söker inför 2021 en person, gärna erfaren, som brinner för försäljning och fordon. Du som person bör vara öppen och trevlig samt ha en vana att kommunicera och hålla en god kontakt med kunder.

Du kommer få arbeta med ett glatt gäng som sätter kunden i fokus i ur och skur. Vi arbetar exklusivt med Yamaha motorprodukter.

Yamaha Center Stockholm är idag Europas största Yamahacenter och vi har som ambition att tillsammans med fler duktiga säljare fortsätta öka. Vi levererar exklusiva produkter där varunamnet Yamaha står för både hårda och mjuka värden. De produkter vi säljer nyttjas till stor del under sommarhalvåret och då kunden alltid är i fokus är vår strävan att ge kunden snabb och professionell service.

Din kontakt med kunden är mycket viktig i ditt arbete så du bör vara bekväm med kundkontakt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av fritidsbåtar och vi ser gärna att du tidigare jobbat med försäljning av produkter till slutkonsument.

Meriterande:
Erfarenhet av försäljning
Körkort B BE
Brinnande Fordon/ båtintresse.

Villkor:
Arbetstider: Mån-Fre 10.18 Lunch 45 min
Lön efter överenskommelse.
Heltid, Tillsvidare.

Välkommen med din ansökan!

Skicka snarast ditt personliga brev, CV och gärna en bild till stockholm@yamahacenter.com eller använd formuläret nedan. Urval sker löpande så skicka Din ansökan redan idag!
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Fordon, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 feb 2021 (33 dagar kvar)