Projektledare inom VS

Projektledare inom VS

För kunds räkning söker vi en självgående Projektledare inom VS som vill jobba med attraktiva projekt (främst större entreprenader) i Stockholm!

Kund är ett väletablerat installationsbolag i VVS branschen och bedriver verksamhet både inom entreprenad och service. Företaget bygger och servar även undercentraler för värme- och kylanläggningar och hjälper kunden oavsett om värmekällan är fjärrvärme, bergvärme eller fossila bränslen. Företaget omsätter ca 30 Mkr och har sitt säte på den södra sidan av Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att jobba med större entreprenader (främst ombyggnadsprojekt) och du kommer ha det övergripande ansvaret för projektets tidplan, budget, utförande och resultat och kommer ha en tät kommunikation med deras kunder, medarbetare och leverantörer.

Din utgångspunkt kommer vara på deras kontor på den södra sidan av Stockholm, men arbetet innebär även många platsbesök ute på byggena. Du blir en del av en trevlig och stabil verksamhet som präglas av en miljö med korta beslutsvägar, lojala medarbetare och med möjlighet till stor inverkan på den egna arbetssituationen.

Om dig
Vi söker dig som är en en etablerad projektledare inom VS och som har en bred erfarenhet från VS-branschen. Du har goda ledaregenskaper och är en engagerad ledare som har förmåga att driva projekt framåt. Du har goda kunskaper inom projektekonomi och entreprenadjuridik och är uthållig med resultatfokus och strävar efter projektens lönsamhet.

Tydlighet, affärsmässighet och god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper, liksom god kommunikativ förmåga och entusiasm. Flytande svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Om WorkWeb
WorkWeb är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Främst ute på projekt i Stockholmsområdet.
  • Rekryteringsprocessen hanteras av WorkWeb och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av WorkWeb.
  • Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom WorkWeb men du kommer anställas direkt hos kund.
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 mars 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.