Fastighetstekniker till Victoria Park

Fastighetstekniker till Victoria Park

Är du självgående, lösningsorienterad och samarbetsinriktad? Då kan rollen som Fastighetstekniker på Victoria Park vara rätt för dig! Victoria Park AB är ett börsnoterat fastighetsbolag som genom ett långsiktigt förvaltningsarbete och socialt ansvarstagande utvecklar trivsamma bostadsområden på tillväxtorter i Sverige. Vi söker nu 4 fastighetstekniker till vårt nya område i Brandbergen, Haninge. Du kommer tillsammans med dina kollegor sköta 2000 lägenheter.

Om Rollen
I rollen som Fastighetstekniker på Victoria Park kommer du att ansvara för den dagliga driften, tillsyn och skötsel av fastigheterna, driftoptimera och följa upp energiförbrukning. Du är ansiktet utåt och kommer ha mycket kontakt med hyresgästerna vilket ställer krav på att du är serviceinriktad, social och trivs med kundkontakt. Tillsammans med dina kollegor arbetar du utifrån Victoria Parks förvaltningsfilosofi som innebär att arbeta med förbättringar av bostadsområdet. Rapportering sker till Områdeschefen och övriga arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är att:
  • Utföra reparationer och underhållsåtgärder.
  • Åtgärda felanmälningar från hyresgäster
  • Arbeta med planerat underhåll och proaktiva åtgärder
  • Systematiskt brandskyddsarbete mm.
Som Fastighetstekniker på Victoria Park är det mycket viktigt att agera förebild och representera företaget lokalt. Tillsammans med dina medarbetare och chef utvecklar ni bostadsområdet i enlighet med Victoria Park vision och affärsidé.

Om dig
Vi söker dig med lång och gedigen erfarenhet från ovanstående arbetsuppgifter och gärna en utbildning inom fastighetsteknik eller skötsel. I ditt arbete är du självgående, ansvarstagande och kan fatta egna beslut. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och behärskar du även arabiska är det mycket meriterande. Vidare har du en god teknisk kompetens gällande styrsystem samt om fastigheternas tekniska system. B-körkort är ett krav.

Som person behöver du vara flexibel, lyhörd och samarbetsorienterad då du arbetar nära kollegorna samt hyresgästerna. Du har en mycket god social förmåga och tycker om att ha mycket kontakt med människor. Din stresstolerans är hög samtidigt som du är lösningsorienterad och ser möjligheter genom en kreativ inställning. På Victoria Park är prestigelöshet en viktig kompetens som speglar hela organisationen, därför ser vi gärna att du besitter denna kompetens.

Vi erbjuder dig
Victoria Park är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, vi utvecklas dagligen som individer och som bolag.

Din ansökan
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag, dock senast den 31 mars 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Viktoria Shakalina, tel. 073 073 53 71.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.victoriapark.se/?id=223
Sista ansökningsdag 31 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Victoria Park AB (publ) är ett börsnoterat fastighetsbolag på Nasdaq Stockholm Mid Cap med fokus på bostäder på tillväxtorter i Sverige. Med ett långsiktigt förvaltningsarbete och socialt ansvarstagande för ett attraktivare boende skapar Victoria Park värden för boende, medarbetare, aktieägare, samhället och andra intressenter.