Leveransmekaniker / fordonselektriker

Leveransmekaniker / fordonselektriker

Arbetsuppgifter

Som leveransmekaniker/fordonselektriker hos Vicky Teknik arbetar du med kundanpassade fordonsbyggnationer där arbetet är både varierande och omväxlande. Du arbetar med allt från kabeldragning, inkoppling av elektriska komponenter till montering av kompletta skyltsystem, TMA och dess kringutrustning. Daglig kundkontakt samt rapportering i webbaserat arbetsordersystem ingår också i arbetsuppgifterna.

Vem är du?

Du har minst en avslutad gymnasieutbildning med inriktning fordonselektronik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är en förutsättning. Har du dessutom tidigare erfarenhet av fordonsbyggnationer, installationer och god datorvana är det mycket meriterande.

Som person har du en stor initiativförmåga, är uthållig och har ett stort ansvarskännande. Du trivs bra med självständigt arbete, liksom du har en god samarbetsvilja när teaminsatser krävs. God service, stort säkerhetstänk och hög kvalitet är grunden i det arbete vi utför. Vi förutsätter att du gillar att lösa tekniska problem. Arbetet kräver att du har minst B-körkort samt goda kunskaper i det svenska språket. Det är meriterande om du har körkorts-behörighet C. Vi lägger stor vikt på personkemi.

Vi erbjuder

En heltidstjänst i ett expansivt företag som hela tiden strävar efter att ligga i framkant när det gäller säkerhet för personal som arbetar på väg.
  • Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
  • Inspirerande och professionella kollegor inom ditt arbetsområde
  • Attraktiva medarbetarförmåner
  • Frihet under ansvar
  • Stimulerande arbetsmiljö
Stämmer ovanstående in på dig så tveka inte utan skicka in din ansökan idag! Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Provanställning tillämpas.
Mer info
Kontaktperson Janne Carlsson
Telefon 08-121 598 80
Email Mejla Janne Carlsson
Område Haninge
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vickyteknik.se
Sista ansökningsdag 26 nov 2019 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vicky Teknik är marknadsledande tillverkare och leverantör av skyddsbilar och utrustning till TMA-fordon. Kvalitet och skräddarsydda lösningar i kombination med många års erfarenhet gör att efterfrågan på våra produkter ökar. Idag är vi tio anställda och nu behöver vi utöka med en till två leveransmekaniker/fordonselektriker.