Underhållsledare – Vattenfall Services

Underhållsledare – Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vattenfall Services levererar marknadsledande tjänster för underhåll av våra kunders elnät. Våra kunder är elnätsägare av olika slag som t.ex. Vattenfall Eldistribution.

Vi söker nu en underhållsledare som kan axla ett spännande och utvecklande arbete i vår framgångsrika avdelning Felavhjälpning lokalnät i Stockholm. Vi är övertygade om att den viktigaste egenskapen för att lyckas som Underhållsledare är ditt eget driv för att nå uppsatta mål.

Din roll som Underhållsledare
Som underhållsledare kommer du att planera för de fel, service- och underhållsarbeten vi utför hos våra kunder. Exempel på arbetsuppgifter:
  • Planering och samordning av egna tekniker och entreprenörer
  • Avbrottsplanering
  • Inköp av både tjänster och material
  • Rapportering, före, under och efter avslutat arbete
  • Ekonomisk uppföljning och kundmöten
  • Kalkylering av arbeten vid anbudsförfrågningar
Du kommer att få ansvar för en eller flera av våra kunder och planera in underhållsarbeten samt akuta insatser hos dessa. Detta ställer stora krav på ditt affärssinne samt ditt ledarskap och planeringsförmåga. Kundkontakter ingår som en naturlig del av den här tjänsten och du förväntas att aktivt delta i vårt kundvårdsarbete. Din roll kännetecknas av ett fritt och självständigt arbetssätt som ställer stora krav på ditt driv och ansvar.

Dina kvalifikationer som Underhållsledare
  • Utbildning på minst gymnasienivå, gärna inom elteknik eller annan likvärdig utbildning
  • B-körkort
  • God datorvana
  • Talar och skriver svenska och gärna också engelska.
Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom elkraftsområdet. Du är en van ledare med stort engagemang för din grupp, dina kunder och uppdrag. Meriterande om du har erfarenhet av att planera och organisera projekt och uppdrag i en roll som t.ex. projektledare eller underhållsledare. Siffror och ekonomi är något som faller sig naturligt för dig.

Vi erbjuder ett ansvarsfullt och självständigt arbete med goda utvecklingsmöjligheter i en grupp med trevliga kollegor. Som anställd på Vattenfall Services får du tillgång till förmånlig tjänstepension, avtal och försäkringar samt ett flertal förmåner inom friskvård och hälsa.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Anna Wester, tfn 073-098 61 85. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Johanna Marklund, tfn 070-307 84 82

Fackliga representanter för denna tjänst är: Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Stockholm, Jordbro

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 24 november 2019!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på

www.vattenfallservices.se
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (4 dagar kvar)