Underhållsingenjör

Underhållsingenjör

Vattenfall Värme Drefviken har fjärrvärmeanläggningar och distributionsnät i kommunerna Tyresö, Haninge, Nacka och Värmdö. I Vattenfall Värme Drefviken ingår anläggningen i Jordbro, en anläggning i Bollmora, en i Fisksätra och fyra anläggningar i området kring Gustavsberg. Den värme och el vi levererar till våra kunder produceras enbart av förnybart biobränsle, vilket gör vår miljöpåverkan minimal. Anläggningen i Jordbro i Haninge kommun är Vattenfalls näst största fjärrvärmeanläggning i Sverige och svarar för cirka tio procent av Vattenfalls totala värmeproduktion i Sverige.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Planera och bereder anläggningarnas förebyggande och avhjälpande underhåll
  • Medverkar för att revisionsarbeten genomförs enligt lagda tidplaner
  • Planerar det dagliga underhållet och tillsammans med gruppen utföra underhållsarbeten
  • Ansvarar för revisioner, besiktningar av tryckkärl och lyftanordningar.
  • Ansvarar för inköp av reservdelar och tjänster.
  • Ansvarar för kontakten med leverantörer och entreprenörer
  • Medverka till upprättande och revidering av underhållsplaner

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet inom underhåll, mekanik, eller energi. Du har tidigare har arbetat praktiskt med underhåll och underhållsplanering inom process eller tillverkningsindustri. Kompetens inom förbränningstekniska processer såsom avfallseldning med rökgaskondensering och miljömätsystem är meriterande. Du har mycket goda kunskaper av olika underhållssystem. Erfarenhet av SAP PM är meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Beredskaps tjänst kan förekomma.

Som person är du ansvarsfull, ambitiös, strukturerad och flexibel. Dessutom är du engagerad, förtroendeingivande och är bra på att motivera andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Placeringsort: Haninge (Jordbro)

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta, rekryterande chef Liselott Nilsson, 0730 96 37 52. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Zanko Dasko , 0702 532 896.

Fackliga representanter Kalle Almqvist, Akademikerna, Kjell Karlsson, Ledarna, Christian Magnusson, SEKO och Patrik Nenzén, Unionen. Du når dem alla via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 27 september 2020. Urval och intervjuer sker slutdatum

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Vår organisation
Vattenfalls affärsenhet Heat Sweden producerar, distribuerar och säljer värme, ånga, kyla och el. Våra kunder är företag, kommuner, landsting, privata fastighetsägare villakunder och bostadsrättsföreningar. Huvudprodukten är fjärrvärme, som är en enkel, säker, bekväm och tillförlitlig form av uppvärmning. Bränslet består i huvudsak av olika former av biomassa, avfall som ger låga miljöpåverkande utsläpp. Vi är idag omkring 370 medarbetare och omsätter 2,9 miljarder kronor.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 27 sept 2020 (3 dagar kvar)