Tekniker – Vattenfall Services, Jordbro

Tekniker – Vattenfall Services, Jordbro

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Är du serviceinriktad, utmanas av att ta dig an problemlösning och gärna arbetar utomhus? Vi söker nu Tekniker inom ledningsunderhåll till vår avdelning i Jordbro!

Din roll som Tekniker
Vi söker dig som har några års erfarenhet av branschen och som vill ha ett omväxlande arbete med tekniskt innehåll. Det här är ett jobb för dig som gillar att lösa tekniska problem i fält och du kommer arbeta med projekt samt nätanslutning, felavhjälpning och underhåll inom spänningsintervallet 0,4 -24 kV. Exempel på arbetsuppgifter:
  • Montage av nätstationer och kabelskåp
  • Förläggning, skarvning och avslut på kablage, linjearbete
  • Felsökning och reparation
Det kan vara ensamarbete, arbete tillsammans med en kollega och/eller med någon av våra underentreprenörer. Du planerar dagen med stöd av projektledare och beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Dina kvalifikationer
  • Några års branscherfarenhet
  • Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom elteknik
  • B-körkort är ett krav
  • Van datoranvändare
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Utbildningar såsom ESA, Arbete på väg, Heta arbeten och Hjärt- och lungräddning är meriterande
För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork. Du är en initiativtagande person som tar stort ansvar när det gäller kvalité, framdrift och säkerhet. Att arbeta säkert i alla moment är en självklarhet för dig. Säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Robert Sundberg, 073-526 36 99. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Malin Malmsten, 073-597 73 71.

Fackliga representanter för denna tjänst är Sven Johannesson Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Jordbro

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 4 februari 2021!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 100 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna!
LinkedIn – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 4 feb 2021 (11 dagar kvar)