Projektledare Installationsverksamhet – Dalenbergs El & Maskinteknik AB

Projektledare Installationsverksamhet – Dalenbergs El & Maskinteknik AB

Dalenbergs företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vi har förstärkt vår kompetens och kapacitet inom installations- och lågspänningsområdet genom förvärv av Dalenbergs El & Maskinteknik, ett helägt dotterbolag inom affärsområdet Installationstjänster. Inom detta nya segment ska vi utföra små och stora projekt inom installationstjänster av elektrisk utrustning med lågspänning. Det kan handla om personer som behöver hjälp med att montera vägguttag, strömbrytare, solceller laddboxar etc till industrier som behöver få allt elektriskt installerat, från montering av belysning och vägguttag till kompletta maskininstallationer.

Vi fortsätter nu expansionen och behöver därför anställa en projektledare. Trivs du i en entreprenöriell miljö och vill vara med och fortsätta bygga upp verksamheten och leda det dagliga arbetet? Då är du kanske den vi söker.

Din roll som Projektledare
Det huvudsakliga arbetet innebär att räkna fram och kommunicera offerter till kunder. Det dagliga arbetet innebär också till en stor del att styra och leda medarbetare och underentreprenörer som arbetar ute i fält. Du tar fram och föreslår tekniska lösningar och specifikationer.

Du får ansvar för ekonomiskt prognosarbete, resursplanering, samordning av tidplaner, målstyrning, rapportering, riskhantering och upphandling. Projektledaren ansvarar också för att kvalité, arbetsmiljö och måluppföljning sker enligt lagar och policys. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet för dig. Säkerheten är alltid nummer ett inom Dalenbergs El & Maskinteknik.

Dina kvalifikationer som Projektledare
Vi söker dig som har:
  • teknisk utbildning på gymnasienivå eller högskola, gärna inom installation
  • några års erfarenhet av att arbeta som projektledare
  • en bakgrund inom el-installationer i service- och projektform
  • erfarenhet av att kalkylera jobb, stora som små
Det är meriterande om du har god kännedom om entreprenadjuridik och erfarenhet inom solceller. B-körkort är ett krav för tjänsten. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.

Som person är du bra på att driva ditt arbete framåt självständigt och effektivt, samtidigt som du är duktig på att löpande kommunicera tydligt med kunder, kollegor, sakägare, leverantörer, entreprenörer och myndigheter. Särskilt viktigt för oss är att du har ett affärssinne och är resultatinriktad. Du är strukturerad, samarbetar väl och handlar i enlighet med mål och riktlinjer. Du har erfarenhet gällande styrning och uppföljning av arbetsmiljö, miljö, säkerhet och kvalitet.

Placeringsort: Jordbro

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten kontakta rekryterande chef Daniel Gamst 0722-093414.
Information kring rekryteringsprocessen kontakta rekryterare AnnaKarin Jungerfelt 0724-520789

Vi ser fram emot din ansökan, CV och ett personligt brev senast 3 maj.

Övrigt
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Följ oss gärna
Linkedin – Dalenbergs El & Maskinteknik AB
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vattenfall.se/jobb
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (11 dagar kvar)