Elkraftstekniker

Elkraftstekniker

Vattenfall AB Värme Drefviken söker en ny Elkraftstekniker

Vattenfall AB Värme Drefviken driver och utvecklar Vattenfalls fjärrvärmeverksamhet i Haninge, Tyresö, Gustavsberg och Nacka kommun. Området är expansivt och vi jobbar aktivt med att vara förstahandsvalet för kunden. Värme Drefviken är CO2-neutrala sedan 2007.

Underhållsavdelningens roll är att säkerställa driftsäkerheten hos produktionsanläggningarna genom ett väl planerat och kvalitativt underhåll, både på kort och lång sikt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Elkraftstekniker
Som Elkrafttekniker kommer du att arbeta med underhåll inom el och automation med fokus på elkraft. Arbetet är varierande och omfattar alla arbetsmoment som kan förekomma inom både hög- och lågspänning.
  • Avhjälpande och förebyggande underhåll på våra processutrustningar
  • Delta i och initiera underhållsförbättringar
  • Delta i projektverksamhet
  • Hantera teknisk dokumentation
  • Hantera arbetsorder i vårt datoriserade underhållssystem

Som Elkrafttekniker behöver du följande kvalifikationer
Du har gymnasium- eller högskoleutbildning med el-teknisk inriktning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från processindustri eller tillverkningsindustri med fokus på elkraftunderhåll.

Arbetsuppgifterna förutsätter en utåtriktad och ansvarstagande person som är drivande då mycket direktkontakt och samarbete med andra yrkesgrupper ställer krav på god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på Svenska och Engelska. Körkort klass B erfordras. Kompetens inom SAP PM/MM är meriterande.

Placeringsort: Jordbro

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Johnny Friman johnny.friman@vattenfall.com , 018-269716. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Shala Jamshid, Shala.Jamshid@vattenfall.com

Fackliga representanter är Kalle Almqvist, Akademikerna, Kjell Karlsson, Ledarna, Christian Magnusson, SEKO och Patrik Nenzén, Unionen. Du når dem alla via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.

Välkommen med din ansökan som du skickar in via vår portal senast den 3 November 2019. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet ,religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Vår organisation
Vattenfalls affärsenhet Heat Sweden Nordic producerar, distribuerar och säljer värme, ånga, kyla och el. Våra kunder är företag, kommuner, landsting, privata fastighetsägare villakunder och bostadsrättsföreningar. Huvudprodukten är fjärrvärme, som är en enkel, säker, bekväm och tillförlitlig form av uppvärmning. Bränslet består i huvudsak av olika former av biomassa och avfall. Vi är idag omkring 370 medarbetare och omsätter 2,9 miljarder kronor.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (12 dagar kvar)