Bränsleingenjör

Bränsleingenjör

Vattenfall AB Värme Drefviken söker en ny Bränsleingenjör

Vattenfall AB Värme Drefviken driver och utvecklar Vattenfalls fjärrvärmeverksamhet i Haninge, Tyresö, Gustavsberg och Nacka kommun. Området är expansivt och vi jobbar aktivt med att vara förstahandsvalet för kunden. Värme Drefviken är CO2-neutrala sedan 2007.

Bränsleavdelningens roll är att säkerställa att vi har rätt bränsle i rätt tid på våra anläggningar, både på kort och lång sikt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Bränsleingenjör
Som Bränsleingenjör kommer du att arbeta bland annat med beställning, provtagning, administration och rapportering. Arbetet är varierande och omfattar alla arbetsmoment som kan förekomma inom bränsleområdet.
  • Planering bränsle tillsammans med produktion
  • Beställning av bränsle
  • Provtagning
  • Administration och bokföring av bränsle
  • Administration av vågar och bränslesystem (Flintab)

Som Bränsleingenjör behöver du följande kvalifikationer
Du har gymnasium- eller högskoleutbildning med teknisk inriktning, gärna energiteknik. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete med bränslen.

Arbetsuppgifterna förutsätter en utåtriktad och ansvarstagande person som är drivande då mycket direktkontakt och samarbete med andra yrkesgrupper och leverantörer ställer krav på god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på Svenska och Engelska. Körkort klass B erfordras.

Placeringsort: Jordbro

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Johnny Friman johnny.friman@vattenfall.com , 018-269716. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Shala Jamshid, Shala.Jamshid@vattenfall.com

Fackliga representanter är Kalle Almqvist, Akademikerna, Kjell Karlsson, Ledarna, Christian Magnusson, SEKO och Patrik Nenzén, Unionen. Du når dem alla via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.

Välkommen med din ansökan som du skickar in via vår portal senast den 27 Oktober 2019. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet ,religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Vår organisation
Vattenfalls affärsenhet Heat Sweden Nordic producerar, distribuerar och säljer värme, ånga, kyla och el. Våra kunder är företag, kommuner, landsting, privata fastighetsägare villakunder och bostadsrättsföreningar. Huvudprodukten är fjärrvärme, som är en enkel, säker, bekväm och tillförlitlig form av uppvärmning. Bränslet består i huvudsak av olika former av biomassa och avfall. Vi är idag omkring 370 medarbetare och omsätter 2,9 miljarder
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (9 dagar kvar)