AMS-tekniker - Vattenfall Services, Jordbro

AMS-tekniker - Vattenfall Services, Jordbro

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Är du serviceinriktad, utmanas av att ta dig an problemlösning och gärna arbetar utomhus? Vi söker nu AMS-tekniker inom lokalnätsunderhåll till vår avdelning i Jordbro!

Din roll som AMS-tekniker
Vi söker dig som vill ha ett omväxlande fysiskt arbete med tekniskt innehåll. Som AMS-tekniker kommer du arbeta med underhåll och reparationer inom spänningsintervallet 0,4 -400 kV.

Exempel på arbetsuppgifter som kan ingå i rollen:
 • Apparatunderhåll inom lokal- och regionnät med AMS som arbetsmetod
 • Rengöring/isblästring
 • Förläggning, skarvning och avslut på kablage, linjearbete
 • Felsökning/felavhjälpning och reparation
 • Samarbete med våra underentreprenörer i fält
Du kommer ingå i ett team som fokuserar på AMS-jobb och dagen planeras med stöd av en projektledare. Arbetet sker i team om två eller tre personer. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Om dig
 • Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom elteknik
 • Minst tre års erfarenhet som AMS-tekniker
 • AMS-utbildningar, E1, E2, E5, E6
 • B-körkort är ett krav, BE och C är meriterande
 • Van datoranvändare
 • Behärskar svenska i tal och skrift
 • Utbildningar ESA, Arbete på väg, Heta arbeten och Hjärt- och lungräddning
 • AMS-utbildning E3 är meriterande
För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork och att du kan axla både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Du är en initiativtagande person som tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift.

Att arbeta säkert i alla moment är en självklarhet för dig. Säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Daniel Nissén, 076-129 63 50. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Johanna Marklund, tfn 070-307 84 82.

Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort
Stockholm, Jordbro

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 18 april 2021!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 100 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (4 dagar kvar)