Trafikservicemedarbetare sökes till Stockholm stad

Trafikservicemedarbetare sökes till Stockholm stad

Arbetsbeskrivning

Vägjobb växer och vi behöver bli fler kollegor omgående!

Vi söker flertalet nya medarbetare främst bosatta i Stockholmsstad, Göteborg och Dalarna i trakten av Borlänge.

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation. Gemenskap och respekt för individen är två nyckelord och Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar goda möjligheter för dig att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.

Till asfaltsäsongen 2021 söker vi dig som vill jobba i en utomhusmiljö under våren fram till hösten. I arbetsuppgifterna ingår dirigering av trafik genom vägarbetsplatser som trafikvakt och lotschaufför, har du ett C-körkort kan du även komma att jobba med att köra TMA-bil. Utöver trafikdirigering arbetar du med skyltning, tillsyn och avskyltning av arbetsområdet vilket innebär att du tillsammans med arbetsgruppen ansvarar för kvalitén och säkerheten runt hela arbetsområdet, Arbetsuppgifterna kan ibland innebära tunga lyft så en god grundfysik ger dig bra förutsättningar att utföra arbetsuppgifterna. Arbetsgruppen består vanligtvis av 2-5 personer och tillsammans arbetar ni för att möta trafikverkets krav vid arbete på väg.

Vi ser gärna fler kvinnliga sökande då vi eftersträvar en jämnställd arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Här behöver du:

Flytande svenska i både tal och skrift

B-körkort med tillgång till egen bil

Arbetstillstånd i Sverige

Meriterande

C-körkort

Tidigare erfarenhet från arbete på väg

För den här tjänsten söker vi dig som är flexibel, ansvarstagande och har en god servicekänsla. Du bör även ha lätt att samarbeta med kunder och skapa arbetsmässiga relationer samt vara en lagspelare. Du bör ha ett högt säkerhetstänk och klara av att arbeta långa arbetspass.

Omfattning

Tjänsten är en visstidsanställning. Då vi arbetar rikstäckande kommer du ofta att resa och övernatta på annan ort. Arbetstiderna varierar från tidig morgon till sen kväll samt nattarbete. Du kommer att få genomgå en 3-dagarsutbildning i Örebro där får en gedigen utbildning om hur man jobbar som trafikservicemedarbetare på bästa sätt.

Ansökan

Sista ansökningsdagen är 2021-06-13, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. I samband med din ansökan ber vi dig också att beställa ett registerutdrag ur belastningsregistret som du tar med dig vid eventuell intervju i ett oöppnat brev. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

För information: Anna Nylander, anna.nylander@vagjobb.se

Om oss

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan år 2005 har vi varit drivande i arbetet med att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.

Besök gärna vår hemsida för mer information.

www.vagjobb.se
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete, Transport & Logistik, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 13 juni 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information www.vagjobb.se