Om dig


För att trivas i rollen som säljare på Vägjobb i Sverige bör du vara en självgående och positiv person som trivs med att ge snabb och god service till kund. Att ge snabb och god service är centralt i vårt säljarbete. Du ska ha ett affärsmässigt tänk i ditt möte med kunden och förmåga att se potentiella möjligheter i kundens rådande behov. Vi förväntar oss att du är en sådan person som gillar högt tempo och strävar efter att överträffa dig själv. Du ska vilja prestera bättre idag än vad du gjorde igår.

Då vi just nu arbetar för att utöka vår närvaro ännu mer i
Stockholmsområdet kommer du behöva skapa många nya eller använda dig av tidigare kontakter vilket kräver att du är en förtroendeingivande individ som har lätt för att bygga relationer.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, trafikanordningar eller vägarbetsplatser sedan tidigare på ett eller annat sätt, det är dock inget krav men något som säkerligen kan komma att underlätta i ditt arbete. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av kundkontakt. Tidigare säljarbete är inget krav men meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringen av denna tjänst.

Arbetsuppgifter

Ditt arbete som säljare på Vägjobb i Sverige kommer bestå av prospektering av potentiella kunder. Genom att se vad dessa kunder har på gång i sin verksamhet och hur de arbetar kan vi möta kundens behov. Du kommer utföra kundbesök, säljmöten och säljsamtal som leder till offerter där du även ska kunna göra beräkningar och kalkyler för projekten. Det ingår också i dina arbetsuppgifter att bygga upp ett nätverk av kunder för Vägjobbs räkning i
Stockholmsområdet, därför är det viktigt att du trivs med att nätverka och skapa förtroende för att stärka vår relation med kunden. Det är därför viktigt att du trivs i en aktivt kontakttagande roll där du ringer upp nya kunder såväl som befintliga för att skapa goda affärer för Vägjobbs räkning.

I den här tjänsten utgår du från och har kontor på vår depå på Rörvägen i Jordbro däremot så förekommer det resor till Örebro då och då för att lättare samordna strategier kring försäljningsarbetet. Vi söker dig som kan ta dialogen med inköpare, arbetsledare och platschefer för respektive kund för att fortsätta vårt goda samarbete med kund in på nya projekt där Vägjobb i
Sverige kan erbjuda sina tjänster och lösningar.

Arbetstiderna är måndag till fredag klockan 08–17 med möjlighet till flex mellan 07.00-08.00 och 16.00-17.00. Startdatum för den här tjänsten beräknas vara i början av februari 2019. Anställningen är en provanställning 6 månader som sedan övergår till en tillsvidare tjänst.

Krav:

  • Gymnasiekompetens
  • B-körkort
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av kundkontakt
  • God social förmåga

Meriterande:
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av sälj och kontakttagande över telefon
  • Utbrett nätverk i Stockholms bygg- och anläggningsbransch
Övrigt

Skicka en motivering till varför du är bäst lämpad för tjänsten tillsammans med CV och personligt brev till stefan.johansson@vagjobb.se i ämnesraden på mailet skriver du: "Säljare STHLM"

Intervju kan ske på Vägjobb i
Sveriges depå i Sthlm eller på huvudkontoret i Örebro.

Intervjuer sker löpande och därför
kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Frågor om tjänsten besvaras av
stefan.johansson@vagjobb.se

Individuell lönesättning

Vi undanber oss erbjudanden från
rekrytering och bemanningsföretag. Även hjälp med annonsering via media och sociala medier undanbedes, tack!

Anställningsform: Provanställning 6
månader följt av en tillsvidareanställning
Mer info
Kontaktperson Stefan Johansson
Telefon 0724546798
Område Haninge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vagjobb.se
Sista ansökningsdag 18 feb (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information www.vagjobb.se