Lagerarbetare med C-körkort

Lagerarbetare med C-körkort

Dina arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna inkluderar packning av ordrar bestående av vägskyltar, däckbuffertar och annat. Du kommer också hantera orderutlämning, ordermottagning och administrera dessa i våra system. Utöver orderhantering från början till slut kommer du även arbeta med enklare fordonsreparationer och se till att lagergården ser snygg och fräsch ut med bilar parkerade på rätt sätt.
Det är ditt ansvar att se till att det är ordning och reda på lagret med en god struktur.

Depån har öppettider för kunden mellan 07.00-16.00 vilket också är dina normala arbetstider. Obekväma arbetstider kan förekomma i form av sena kvällar, tidiga morgnar och helgarbete.

Vem du är:

För att passa in som lagerarbetare på Vägjobb i Sverige är det viktigt att du är självgående, ansvarstagande och att du tycker om fysiskt arbete. Du kommer arbeta både inomhus och utomhus på gården i högt tempo och periodvis en hög arbetsbelastning. Vi söker dig som kan ta ett stort ansvar och ser det viktiga med ett bra trafiksäkerhetsarbete. Det gäller att kunna behålla lugnet och prioritera på rätt arbetsuppgifter. Utöver det så behöver du vara flexibel då många ordrar kan komma sent på dagen behöver du ha möjlighet att stanna kvar längre än planerat på jobbet.

Vi ser gärna att du är positiv, strukturerad, ansvarstagande och självgående. Har du sedan tidigare kunskaper eller erfarenhet från arbete på väg är det meriterande. Ofta hör kunder av sig med kort varsel vilket ställer höga krav på din flexibilitet och stresstålighet.

Krav:
  • B-körkort
  • Svenska
  • någon lagererfarenhet
Meriterande:
  • C-körkort
  • Truckkort a1-4 b1-4
  • Erfarenhet av arbete på väg


Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tjänsten skall tillsättas omgående och är inledningsvis en provanställning 6 månader som går över till tillsvidare anställning, heltid,

Stockholm. Lön enligt kollektivavtal.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vi undanber oss ALL kontakt från bemanningsföretag, rekryteringsföretag eller hjälp med annonsering.
Mer info
Kontaktperson Stefan Johansson
Telefon 0724546798
Område Haninge
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vagjobb.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information www.vagjobb.se