Junior säljare sökes till Vägjobb i Sverige

Junior säljare sökes till Vägjobb i Sverige

Om dig
Har du erfarenheter inom bygg- och anläggningsbranschen och är redo för nya utmaningar? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi söker nu en hungrig person som vill få chansen att utvecklas inom säljyrket. För att trivas i rollen som säljare på Vägjobb i Sverige bör du vara en självgående och positiv person som trivs med att ge snabb och god service till kund. Då denna tjänst innebär mycket självständigt arbete är det viktigt att du känner dig bekväm med att ta mycket eget ansvar. Som person är du driven, initiativrik och strukturerad.

Att ge snabb och god service är centralt i vårt säljarbete. Du ska har ett affärsmässigt tänk i ditt möte med kunden och förmåga att se potentiella möjligheter i kundens rådande behov. Vi förväntar oss att du är en person som gillar högt tempo och strävar efter att överträffa dig själv. Du ska vilja prestera bättre idag än vad du gjorde igår.

Då vi just nu jobbar med att utöka vår närvaro i Stockholmsområdet kommer du behöva skapa många nya eller använda dig av tidigare kontakter, vilket kräver att du är en förtroendeingivande person som har lätt för att bygga relationer.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, trafikanordningar eller vägarbetsplatser sedan tidigare, detta är dock inget krav men något som säkerligen kommer att underlätta i ditt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakt.

Tidigare säljarbete är meriterande, men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter
Ditt arbete som säljare på Vägjobb i Sverige kommer bestå av prospektering av potentiella kunder. Genom att se vad dessa kunder har på gång i sin verksamhet och hur de arbetar kan vi möta kundens behov. Du kommer utföra kundbesök, säljmöten och säljsamtal som leder till offerter där du även ska kunna göra beräkningar och kalkyler för projekten. Det ingår också i dina arbetsuppgifter att bygga upp ett nätverk av kunder för Vägjobbs räkning i Stockholmsområdet, därför är det viktigt att du trivs med att nätverka och skapa förtroende för att stärka vår relation med kunden. Det är därför viktigt att du trivs i en aktivt kontakttagande roll där du ringer upp nya kunder såväl som befintliga för att skapa goda affärer för Vägjobbs räkning.

I den här tjänsten utgår du från och har kontor på vår depå på Rörvägen i Jordbro. Däremot förekommer det resor till Örebro då och då för att lättare samordna strategier kring försäljningsarbetet. Vi söker dig som kan ta dialogen med inköpare, arbetsledare och platschefer för respektive kund för att fortsätta vårt goda samarbete med kund in på nya projekt där Vägjobb i Sverige kan erbjuda sina tjänster och lösningar.

Arbetstiderna är måndag till fredag klockan 08–17 med möjlighet till flex mellan 07.00-08.00 och 16.00-17.00. Vårat mål är att tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Anställningen är en provanställning 6 månader som sedan övergår till en tillsvidare tjänst.

Krav:
  • Gymnasiekompetens
  • B-körkort
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av kundkontakt
  • God social förmåga
Meriterande:
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av sälj och kontakttagande över telefon
  • Utbrett nätverk i Stockholms bygg- och anläggningsbransch

Skicka en motivering till varför du är bäst lämpad för tjänsten tillsammans med CV och personligt brev till ansokan@vagjobb.se med referens: "Säljare STHLM", eller via vår hemsida www.vagjobb.se.

Intervju kan ske på Vägjobb i Sveriges depå i Stockholm eller på huvudkontoret i Örebro.

Intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Frågor om tjänsten besvaras av kajsa.palmer@vagjobb.se.

Individuell lönesättning.

Anställningsform: Provanställning 6 månader följt av en tillsvidareanställning.

Vi undanber oss erbjudanden från rekrytering och bemanningsföretag. Även hjälp med annonsering via media och sociala medier undanbedes, tack!
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vagjobb.se
Sista ansökningsdag 23 aug 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information www.vagjobb.se