Depåmedarbetare sökes till Vägjobb i Sverige

Depåmedarbetare sökes till Vägjobb i Sverige

Om dig
Är du en ansvarsfull och initiativrik person som tycker om att arbeta både med kropp och knopp? Då är detta tjänsten för dig!

Vi på Vägjobb lägger stort fokus på engagemang, god arbetsmoral och att man anstränger sig för att göra ett bra jobb. Du känner stor ansvarskänsla och har god förmåga att samarbeta och vara en lagspelare. För att trivas bra i denna tjänst behöver du vara en problemlösare med god social kompetens.

Vi söker dig som är initiativtagande, arbetsam och engagerad. Du tar stort ansvar inom ditt område och har lätt för att se vad som behöver göras. Du är också mycket ordningsam, strukturerad och proaktiv i ditt arbete. Du har en god förmåga att prioritera och växla mellan arbetsuppgifter beroende på vad som är mest akut. Eftersom arbetsbelastningen stundtals är hög och önskemålen från våra kunder ändras fort så krävs det att du är flexibel och arbetsvillig. Självklart har du även god förmåga att ge bästa service och bemöta kunder på ett bra sätt. Det är meriterande om du har erfarenhet inom drift och underhåll av väg samt TMA-körning.

Krav:
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • C-körkort
Meriterande:
  • Erfarenhet av att köra kranbil och TMA
  • Arbetslivserfarenhet från anläggningsbranschen
  • Arbetslivserfarenhet från uthyrningsbranschen
  • Arbetslivserfarenhet från lager / logistikbranschen

Arbetsuppgifter
Som depåmedarbetare är du delaktig i att genomföra och leverera företagets helhetslösningar till kunder.

Du kommer vara delaktig i utställningar av material till våra kunder, depåarbete, materialvård och service. Orderplock av utgående gods, mottagning av inkommande gods, vissa administrativa uppgifter samt kundkontakt är några av många arbetsuppgifter.
Vissa körningar med kranbil samt TMA-bil förekommer, vilket det är meriterande om du har erfarenhet av detta sedan tidigare.
Detta är en varierande roll för dig som vill ha en kombination av både fysiskt och psykiskt arbete.

Tjänstens omfattning är heltid med placering på vår depå i Jordbro.
Arbetstiden är normalt mellan 07.00-16.00 eller 08.00-17.00. Obekväma arbetstider kan förekomma i form av sena kvällar, tidiga morgnar och nattarbete. Även viss övertid kan förekomma.

Trivs du och visar engagemang finns det stora möjligheter att utvecklas vidare inom Vägjobb då vi gärna rekryterar internt när lediga tjänster uppstår. Vi på Vägjobb ger all personal den utbildning som krävs samt certifieringsavgifter.

Övrigt
Ansökan sker via vår hemsida http://www.vagjobb.se/lediga-tjanster/
eller via email: ansokan@vagjobb.se märk mailet med "depå STHLM"
Frågor om tjänsten besvaras av kajsa.palmer@vagjobb.se

Individuell lönesättning.
Anställningsform: Provanställning 6 månader följt av en tillsvidareanställning.

Tjänsten hoppas tillsättas under Februari 2020.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vagjobb.se
Sista ansökningsdag 11 jan 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information www.vagjobb.se