Reservdelsmedarbetare

Reservdelsmedarbetare

Upplands Motor expanderar och bygger en ny stor last-och transportbilsverkstad i Länna för Mercedes-Benz fordon och söker nu flera engagerade medarbetare. Just nu söker vi skickliga reservdelsmedarbetare.
Som reservdelsmedarbetare är du en viktig del av vår verksamhet. Arbetet inkluderar bland annat beställning, utplock, framtagning av rätt reservdelar till mekanikerna, returhantering och inventering.

Vem är du?
Vi söker dig som är ordningsam, strukturerad och gör det som krävs för att våra kunder skall få bästa service. Vi ser gärna att du är stresstålig och har förmågan att snabbt ställa om till nya arbetsuppgifter. Du tar gärna egna initiativ och har en förmåga att se vad som behöver göras. Viktigt att du kan arbeta enskilt men också i team.

Vad kan du?
Du har gymnasiekompetens i botten. Har du erfarenhet av arbete i en liknande roll, gärna inom bilbranschen, är det meriterande.

Om oss
Upplands Motor är ett av Sveriges mest kundfokuserade bilföretag med unika servicekoncept. Ett familjeägt bolag med cirka 800 anställda. Bolaget erbjuder service- och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar av märkena Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz. Verksamheten omsätter ca 5 miljarder kronor. Målet är att fortsätta expandera och att vi 2020 ska uppfattas som Sveriges bästa serviceföretag. Upplands Motor etablerades 1964 i Uppsala, och finns idag även i Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad, Danderyd, Södertälje, Länna och i Kista där huvudkontoret ligger.
Med utgångspunkt i värderingarna Enkelt-Omtänksamt-Engagerat hjälper Upplands
Motor sina kunder i vardagen, på jobbet och allt däremellan. För mer info välkomnar vi dig till http://www.upplandsmotor.se/

Välkommen till Upplands Motor. Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 juni (6 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Upplands Motor är ett modernt familjeägt bolag som säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar; Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz. Målet är att vara Sveriges bästa serviceföretag år 2020.