Redovisningsansvarig

Redovisningsansvarig

Redovisningsansvarig till familjärt fastighetsbolag i södra Stockholm

Är du mycket kunnig inom redovisning och fastighetsekonomi samt vill utmanas i rollen som redovisningsansvarig? Trivs du i en miljö som präglas av samarbete, prestigelöshet och tillväxt? Då vill vi gärna få din ansökan!

En tjänst att växa tillsammans med

Hos Turbinen blir du en del av ett familjeägt bolag och får en betydande roll i ett familjärt sammanhang. Vi är ca 30 personer som har ett tight och gott samarbete. Arbetsplatsen är inte den traditionella kontorsmiljön, utan vi sitter gemensamt i en mysig villa i söderort. Detta för med sig att det alltid är nära att bolla både högt och lågt med samtliga kollegor oavsett roll.

Tjänsten är delvis ny och kommer utvecklas tillsammans med dig. På Turbinen är man mån om att ta vara på den interna kompetensen bland medarbetarna. Detta är en möjlighet för rätt person att till viss del kunna påverka tjänsten på sikt. Du är välkommen att bidra med givande idéer som kan stärka organisationen såväl som affären.

Främst kommer du ansvara för redovisningen och bokslutsarbete. Du kommer även att, tillsammans med dina två närmaste kollegor, säkerställa det löpande ekonomiarbetet. Utöver detta kommer du att vara en del av ledningsgruppen och samarbeta med revisor.

Tjänsten är öppen för deltid eller heltid.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:
  • Kvartals-/årsbokslut samt revisionsförberedelser och årsredovisningar.
  • Prognos- och budgetarbete.
  • Deklarationer.
  • Ekonomisk rapportering.
  • Projektekonomi.
  • Stötta övriga funktioner på ekonomiavdelningen vid behov.
Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av redovisning från t.ex. fastighetsbolag och från en liknande roll. Vi ser gärna att du också har en eftergymnasial utbildning i redovisning.

Du är självständig i bokslutsarbetet och trivs med bredden i övriga uppgifter. Då du kommer ha mycket interna och externa kontakter både verbalt och i skrift behöver du ha goda kunskaper i svenska språket. Vi ser även att du har god vana av ekonomisystem.

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du är en noggrann, positiv och samarbetsorienterad person som är nyfiken på förbättring och utveckling.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Turbinen med Fasticon Kompetens AB. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 11 november 2020.

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Olsson 073-415 43 13 mia.olsson@fasticon.se.

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på
www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 nov 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Turbinen är ett familjeägt bygg- och fastighetsföretag med erfarenhet inom bygg och anläggning som sträcker sig ända från 80-talet. Grundarna Mikael och Kajsa har själva vuxit upp i familjer med egna företag, något som sedan överförts till barnen som nu har ledande roller i dagens Turbinen.

Personligt och familjärt, men samtidigt mycket professionellt och pålitligt. Vi har behållit all vår kunskap genom åren inom "familjen", och människor som jobbar hos oss stannar kvar för att de trivs. Idag är vi cirka 30 anställda och jobbar brett med fastighetsutveckling och förvaltning - och även om utmärkelser är inte så viktiga för oss, då vi lägger allt vårt fokus på våra kunder och hyresgäster, är vi ändå lite stolta över att ha utsetts till Årets företagare i Haninge kommun och till Di gasell två år i rad, 2016 och 2017.

Runt om i stor-Stockholm erbjuder vi bostäder i form av villor, radhus, flerbostadshus, samt kommersiella lokaler där vi just nu förvaltar över 40 000 kvm. Vi äger dessutom mark som vi kan erbjuda de företag som vill bygga nya lokaler. En stor del av vår fastighetsportfölj består av industri- och logistikfastigheter, men vi bygger även samhällsfastigheter som äldreboenden och förskolor. Vi söker alltid nya projekt, genom förvärv av mark eller befintliga lokaler, där vi hittar en attraktiv lösning för våra hyresgäster.