Tranpenad söker erfarna skjutstativtruckförare på heltid till lager i Jordbro!

Tranpenad söker erfarna skjutstativtruckförare på heltid till lager i Jordbro!

Är du en effektiv och kvalitetsmedveten truckförare med siktet inställt på ett långsiktig uppdrag? Har du gedigen erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck? Då hoppas vi att du vill läsa vidare!

Om tjänsten

Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och truckkörning av skjutstativstruck, till vår kund i Jordbro. Dessa tjänster skall tillsättas relativt omgående och målsättningen är att tjänsterna skall leda till fasta anställningar då kunden har ett långsiktigt behov på flera år.

Arbetsuppgifter:
  • Lagerarbete
  • Truckkörning med skjutstativtruck
OM DIG SOM SÖKER

Du som söker har gedigen erfarenhet av att köra skjutstativtruck. Vi tror att du är skicklig, pålitlig och brinner för att köra truck. Trivs du dessutom med högt tempo och prioriterar säkerhet är det ett stort plus.

Personer med rätt inställning och hög arbetsmoral ser vi ett långsiktigt samarbete med. Vi ser gärna att du har arbetat på lager tidigare och vet vad det innebär.

Krav:
  • Truckkort A1-A4 samt B1-B4.
  • Erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck.
  • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
Personliga egenskaper:
  • Noggrann, serviceinriktad och ansvarsfull.
  • Kvalité- och produktivitetsmedveten.
  • Stort engagemang och intresse för lager- och terminalarbete.
  • Du är en social person som har lätt för att komma in i nya grupper.
VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

Övriga villkor

Anställningsform: Heltids- Visstidsanställning.
Omfattning: 40 h arbetsvecka.
Arbetstid: Främst dagtid under vardagar men även kvällar kan förekomma.
Lön: Enligt kollektivavtal.

Om oss på tranpenad

Tranpenads värdeord "Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande" har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 1 800 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Jönköping, Trollhättan och i Mälardalen. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 juli 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bemanningsföretaget Tranpenad startades 1999. Vi har sedan dess arbetat för att få företag och människor att växa.

Vår verksamhet började i liten skala och har växt till den position vi befinner oss i idag - med omkring 1 800 konsulter och etablering i flera städer.

Genom att hitta kompetenta och arbetsvilliga konsulter, skapa långsiktiga relationer, satsa på personliga möten och att ta ansvar för det vi lovar - blir vi det personliga bemanningsföretaget alla pratar om.

VI arbetar kontinuerligt för att hitta motiverade och kompetenta konsulter som trivs och vill utvecklas tillsammans med oss - är du en av dem?