Arbetsledare inom byggnadssmide

Arbetsledare inom byggnadssmide

Torvalla Smide AB växer med nya spännande projekt och nu söker vi arbetsledare som vill vara med och driva projekt runt om i Stockholmsområdet. Du kommer få stor möjlighet att påverka, effektivisera och utveckla vårt arbete.

Som arbetsledare ansvarar du för att leverera resultat i projekten, att arbetet på bygget går smidigt och se till att alla arbetare har vad de behöver för effektivt genomföra projekten. I arbetsuppgifterna ingår att beställa material till projektet och dokumentera samt ta fram produktblad. Du hanterar även ÄTA tillsammans med projektledaren samt att genomföra kundmöten.

Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet av rollen som arbetsledare inom stålbygge. Förutom goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift har du B-körkort. Det finns möjlighet till vidareutbildningar.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö med ett glatt gäng. Vi tror på att hjälpa varandra och att ha roligt på arbetsplatsen. Vi har kollektivavtal.

Vi intervjuar löpande för denna tjänst så skicka in din ansökan så snart som möjligt till info@torvallasmide.se.
Mer info
Telefon 08-12075840
Email Mejla Torvalla Smide AB
Område Haninge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://torvallasmide.se/
Sista ansökningsdag 20 dec 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Torvalla Smide AB är ett väletablerat och komplett smidesföretag som konstruerar, smider och monterar stålkonstruktioner så som industrihallar, stängsel, grindar, trappor, räcken med mera. Vi är 17 anställda som arbetar med smide och vi utgår ifrån Handen där vi har kontor och verkstad.