Miljö- och kvalitetssamordnare, junior

Miljö- och kvalitetssamordnare, junior

Är du strukturerad, flexibel, initiativtagande och har god samarbetsförmåga? Har du under senaste åren tagit examen som högskole- eller civilingenjör med inriktning miljö och kvalitet, energi och miljö eller likvärdig inriktning och är intresserad av att arbeta med miljö- och kvalitetsfrågor i ett fastighetsbolag? Tycker du det är viktigt att trivas, utvecklas och må bra på jobbet? Härligt, då hoppas vi att du vill komma till oss och bidra till vår vision att "skapa rum där människor trivs, utvecklas och mår bra"!

Du blir en av fem medarbetare i vår stab som lyder direkt under VD. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med vår miljö- och kvalitetsansvarig och med våra olika avdelningar. På Tornberget är vi både stolta och glada över stabens kompetens och över stabens ständiga arbete med att förbättra stödet till bolagets övriga funktioner.

Om tjänsten

På Tornberget som helhet pågår utvecklingsarbeten inom flera områden. Inom miljö- och kvalitetsområdet sker en utveckling av processer och arbetssätt, där några exempel är arbetssätt för byggvarubedömningen samt att ta fram rutiner för hållbarhetsarbetet inom upphandling. Implementering av vår klimat- och energiplan pågår också. Vi söker nu en kollega som vill bidra i vårt utvecklingsarbete och även stötta organisationen i olika miljö- och kvalitetsfrågor.

Exempel på dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Bidra till miljöarbetet i våra byggprojekt
  • Samordna vår revision av kvalitetsledningssystemet
  • Bidra i olika utvecklingsarbeten
Tjänsten är en visstidsanställning på initialt ett år med start så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att förlängas ytterligare ett år.

Om dig

Tjänsten passar dig som och är bra på att bygga och upprätthålla förtroendefulla relationer och som vill samarbeta för helhetens bästa. Du är mål- och resultatorienterad samtidigt som du har ett pedagogiskt förhållningssätt.
Du trivs och drivs av att arbeta med utveckling. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vid att dina värderingar stämmer väl överens med vår värdegrund.

Dina kvalifikationer
  • Du har eftergymnasial utbildning som högskole- eller civilingenjör med inriktning miljö och kvalitet, energi och miljö eller likvärdig inriktning
  • Du har en hög IT-mognad och goda kunskaper i Microsoft Office
  • Det är meriterande om du har några års erfarenhet från miljöarbete i byggprojekt
  • Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift

Ytterligare information

Ytterligare information om tjänsten lämnas av Marita Anheim, VD, via mail marita.anheim@tornberget.se. Märk mailet " Junior miljö- och kvalitetssamordnare".

Välkommen med din ansökan innehållande personligt brev & CV senast den 29 januari 2021 – märk din ansökan med dnr 54_2021

Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.tornberget.se
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tornberget är ett kommunalt fastighetsförvaltningsbolag i Haninge. Vi äger och förvaltar kommunala verksamhetsfastigheter såsom skolor, förskolor, fritidsgårdar, bibliotek samt äldre- och omsorgslokaler. Totalt äger vi cirka 300 000 m². På Tornberget arbetar drygt 100 personer inom olika yrkesområden. Exempel på yrkesområden är fastighetsförvaltning, fastighetsdrift, bygg- och projektledning, lokalvård, fastighetsskötsel och administrativa funktioner av olika slag. Vårt kontor ligger centralt i Haninge med närhet till allmänna kommunikationer, butiker och restauranger. Runt knuten finns natursköna Rudans friluftsområde. Vi erbjuder meningsfullt arbete på en välkomnande och öppen arbetsplats där samarbete och utveckling står i fokus - både på individ- och bolagsnivå. Vår vision är att skapa "rum där människor trivs, utvecklas och mår bra", både för våra hyresgäster och för våra anställda. Visionen, vår värdegrund med kärn- och spetsvärden, uppdrag och kultur anger vad vi står för och hur vi vill arbeta. För oss är det viktigt att nya medarbetare har värderingar som rimmar väl med värdegrunden.