Kvalitetsuppföljare, städ

Kvalitetsuppföljare, städ

Till ett av Sveriges mest kundvänliga fastighetsbolag söker vi nu en kvalitetsuppföljare inom städ.

Är du en engagerad, ansvarsfull och social person som värderar samarbete och vikänsla högt? Känner du både yrkesstolthet och arbetsglädje? Härligt, då hoppas vi att du vill komma till oss och bidra till vår vision att "skapa rum där människor trivs, utvecklas och mår bra"!

Om tjänsten
Tjänsten kvalitetsuppföljare städ är en deltidstjänst/50%. Kvalitetsuppföljningsarbetet innebär utförande av regelbundna besök och uppföljning av städningen på objekt där Tornberget och Haninge kommun ansvarar för städningen genom entreprenörer. Som kvalitetsuppföljare städ tillbringar du mesta tiden ute på våra objekt. Du kommer att ingå i serviceavdelningens städverksamhet, där du blir en av fem personer med liknande uppgifter. Vi kommer att lägga stor vikt på din personliga förmåga att samarbeta i grupp.

Jobbet innebär att du
 • Självständigt och tillsammans med hyresgästen/entreprenören planerar och utför kvalitetsuppföljningar av städning i våra och kommunens fastigheter
 • Genomför kvalitetsuppföljningar utifrån inkomna felanmälningar från våra hyresgäster
 • Följer upp genomförda kvalitetsuppföljningar
 • Har löpande kontakt och uppföljningsmöten med städleverantörer
 • Informerar/uppdaterar verksamheterna på objekten om vad som ingår i städningen
 • Sammanställer underlag för kvalitetskontroller, rapporter, statistik etc
 • Samarbetar med trevliga kollegor inom hela bolaget samt
 • Deltar i bolagets utvecklingsarbete och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper.
Om dig

Tjänsten passar dig som är en duktig kvalitetsuppföljare och en hejare på att planera ditt jobb. Din sociala förmåga är hög och du vill ha ett bra samarbete med både kollegor och hyresgäster. För oss är det viktigt att dina personliga egenskaper och dina värderingar stämmer överens med vår värdegrund.

Dina kvalifikationer och lämplig bakgrund
 • Du har flerårig vana av arbete som kvalitetsuppföljare inom städ
 • Du har god vana av kundkontakter
 • Du har vana och erfarenhet av att jobba administrativt och har god digital mognad
 • Tidigare erfarenhet av personalansvar eller liknande är meriterande
 • Det är meriterande om du har vana och erfarenhet med att jobba med system för digital kvalitetsuppföljning av städning.
 • Det är meriterande om du innehar SRY-certifiering eller motsvarande
 • Du talar och skriver svenska flytande
 • Du har minst B-körkort och förväntas använda egen bil i tjänsten

Om oss

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete på en välkomnande och öppen arbetsplats där samarbete och utveckling står i fokus – både på individ- och bolagsnivå. Du ges tillgång till företagshälsovård och generösa friskvårdsförmåner. Vår arbetstid är rökfri.

Start för tjänsten är omgående och vi tillämpar provanställning. Ytterligare information om tjänsten lämnas av: Michael Güngör, servicechef, telefon 08-606 86 37

Välkommen med din ansökan märkt "kvalitetsuppföljare städ" innehållande CV, personligt brev, referenser och löneanspråk senast 2021-07-30 till: registrator@tornberget.se – märk din ansökan med dnr. 340_2021.

Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Fastighet, Lokalvård
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tornberget.se
Sista ansökningsdag 30 juli 2021 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tornberget är ett kommunalt fastighetsförvaltningsbolag i Haninge. Vi äger och förvaltar kommunala verksamhetsfastigheter såsom skolor, förskolor, fritidsgårdar, bibliotek samt äldre- och omsorgslokaler. Totalt äger vi cirka 300 000 m².

På Tornberget arbetar ungefär 110 personer inom olika yrkesområden. Exempel på yrkesområden är fastighetsförvaltning, fastighetsdrift, bygg- och projektledning, lokalvård, fastighetsskötsel och administrativa funktioner av olika slag.

Vårt kontor ligger centralt i Haninge med närhet till allmänna kommunikationer, butiker och restauranger. Runt knuten finns natursköna Rudans friluftsområde. Vi erbjuder meningsfullt arbete på en välkomnande och öppen arbetsplats där samarbete och utveckling står i fokus - både på individ- och bolagsnivå.

Vår vision är att skapa "rum där människor trivs, utvecklas och mår bra", både för våra hyresgäster och för våra anställda. Visionen, vår värdegrund med kärn- och spetsvärden, uppdrag och kultur anger vad vi står för och hur vi vill arbeta. För oss är det viktigt att nya medarbetare har värderingar som rimmar väl med värdegrunden.