Montagearbetare

Montagearbetare

TopWork söker för kunds räkning efter montagearbetare.

Kundföretaget:

Företaget är beläget i Jordbro, strax söder om Stockholm och har den senaste teknologin för bl.a. bearbetning och tillverkning av kundspecifika produkter och detaljer i material som rostfritt, stål och plaster. Företaget erbjuder även service, underhåll samt installation åt industrier och fastighetsbolag. Personligt engagemang, tillgänglighet och långsiktiga relationer är deras yttersta ambition!

Beskrivning av tjänsten:

Företaget befinner sig i en expansiv fas och behöver förstärka teamet med ytterligare duktiga och engagerade medarbetare. Just nu söker vi montörer, gärna med erfarenhet av montagearbete. Tillsammans med dina kollegor kommer du arbeta med olika typer av montagearbete, installationer och påkoppling samt industriella applikationer.
Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag mellan kl 07.00-16.00

Profil:

Som person är du engagerad i ditt arbete samt driven och lösningsorienterad. Du är bra på att samarbeta samtidigt som du även kan arbeta självständigt och vara kreativ. Vidare ser vi att du är öppen, serviceminded med ett stort kundfokus.

Vi ser att du är en praktisk person med erfarenhet av industrin. Det är meriterande om du uppfyller något av nedan kompetenser:
  • Kunskap inom styrteknik
  • Elektroniklära
  • Bakgrund inom teknikmekanik
  • Svetsning, TIG/MIG, gärna rör
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Tjänsten är tillgänglig omgående så desto tidigare du är tillgänglig desto bättre. Urval sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Rekryteringsprocessen behandlas av TopWork AB. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringsansvarig Peter Hogla på 0760-969593 eller peter.hogla@topwork.se.
Mer info
Kontaktperson Sofia Rosqvist
Telefon 0729893504
Område Haninge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.topwork.se
Sista ansökningsdag 16 nov (2 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - det lila extra!