Konverterare/Produktionsmedarbetare till Swedbag

Konverterare/Produktionsmedarbetare till Swedbag

Om tjänsten
Swedbag ärett familjeföretag i södra Stockholm som tillverkar och trycker bärkassar avhögsta kvalité. Genom mångårig erfarenhet har de tagit fram en miljövänlig ochhögteknologisk process inom vilken de kan erbjuda kunderna figursyddalösningar.

Tillsammansmed Swedbag söker nu vi på B3 Personal nästa stjärna till Swedbags produktionslinje.Du kommer att arbeta i produktionslinjen tillsammans med erfarna kollegor.Arbetsuppgifterna innefattar bland annat packning, service av maskiner ochkoordinering med övriga operatörer för att hålla produktionen så effektiv sommöjligt.

Då trycketpå Swedbags produkter är stort så är produktionen igång i två skift vilketbetyder att du kommer ha alternerande arbetstider. Varannan vecka arbetar du06-14 och veckan efter mellan 14-22.
Vem är du?
Vi tror att du är en glad och initiativrik person somtrivs när din insats verkligen gör skillnad. Vad du tidigare arbetat med ärinte lika viktigt som din vilja och ditt intresse att lära dig. I tjänsten såkommer du växla mellan att vara väldigt noggrann för att senare få ta i medhela kroppen. Du bör tycka om när tempot är högt hela dagen och se det roliga iatt varje dag erbjuder nya utmaningar.
 
Det är starkt meriterande om du har tidigareerfarenhet av arbete i en produktionslinje och är tekniskt lagd.
 
Du kan arbeta lika väl på egen hand som i grupp. Duhar ett eget driv och föreslår gärna förslag på förbättringar ocheffektiviseringar av arbetet och du arbetar kontinuerligt för en säkerarbetsplats genom att rapportera riskobservationer.
Du erbjuds
En utvecklande tillsvidaretjänst och möjligheten attlära dig ett yrke från grunden. 
Utöver det så utgår även en konkurrenskraftig lön ochett väl tilltaget friskvårdsbidrag. 
6 månaders provanställning tillämpas.
Ansökan
Denna rekrytering sker i samarbete med B3 Personal,alla ansökningar hänvisas därför till B3 Personal. Vi arbetar med ett löpandeurval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen attmaila axel@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail ellertelefon.  
 
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://b3p.se/
Sista ansökningsdag 6 nov 2022 (32 dagar kvar)