Junior Onsite Tekniker till Swarco

Junior Onsite Tekniker till Swarco

Nu söker vi efter en junior Onsite tekniker som ska ansvara över företagets IT- support i Sverige! Söker du efter en utmanande, utvecklande, rolig och varierande roll där du får mycket ansvar och frihet? Vi behöver dig nu! Så släng gärna iväg din ansökan asap.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Onsite Tekniker kommer du att utgå från kontoret i Skogås, Stockholm där du ansvarar över Sveriges IT-support. Du kommer att besöka kontoret i GBG och Karlstad då du kommer behöva lösa hårdvaruproblem på kontoren. Du kommer att vara ensam i din roll i Sverige men har ett fantastiskt team på 11 personer runt om i Landet samt ett helt supportteam som hjälper dig i Österrike. Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Arbeta med användarsupport gentemot företagets anställda (Active directory, Teamviewer, 365)
  • Felsökning samt problemlösning av incidenter rörande såväl mjukvara som hårdvara
  • Övervakning och drift av vårt interna nätverk
  • Ansvar för drift av servrar och back-up processer
Du kommer bli en viktig del av den dagliga verksamheten. Det är viktigt att du trivs att jobba självständigt där du tycker om att ta ansvar. Du gillar problemlösning och kan på ett tydligt och enkelt sätt förmedla lösningar.

Din profil

Skallkrav:
  • Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift
  • Datorvana och hantering av MS Office 365
  • I tjänsten ingår resor mellan våra kontor i Sverige
Dina personliga egenskaper är väldigt viktiga för oss och vi söker dig som känner igen dig i Driven, Kommunikativ och Positiv.

Villkor

Start: Omgående enligt ök.
Ort: Skogås + 4 resdagar i månaden
Arbetstider: 08-17 (08-16 fredagar)
Omfattning: Heltid
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0722661841
Område Haninge
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 14 apr 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SWARCO har ett interantionellt nätverk av produktionsanläggningar, kontor och partners över hela världen. Tillsammans erbjuder de kompletta lösningar för vägmarkering, skyltar, trafikledning, parkering, motorvägs- och tunnelstyrning, kollektivtrafik och gatubelysning. De sammankopplar fordon med väginfrastrukturen och hjälper till att installera laddningsinfrastruktur för att boosta elbils användandet och erbjuda modulära, holistiska och intelligenta trafiklösningar.
Idag är de 110 kollegor I Stockholm där kulturen präglas av passion, tillit, förtroende, flexibilitet, innovation och samverkan.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. I denna Rekrytering kommer du att bli direktanställd hos Swarco.