Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare

Vi söker nu två stycker kundtjänstmedarbetare till vårt kontor i Haninge! Är du en obotlig optimist som trivs i att hjälpa människor? Då har du kommit rätt!

Vi befinner oss i en expansionsfas och har för avsikt att implementera en renodlad kundtjänstavdelning till vårt kontor i Stockholm/Haninge med start omgående.

Dina arbetsuppgifter
I rollen kommer du att vara första kontakt gentemot företagskunder samt privatpersoner via telefon, e-post och chatt. Du kommer även att handlägga orderläggning, läsa in e-ordrar, leveranser, reklamationer, merförsäljning och viss orderplock förekommer.

Du kommer att ingå i en grupp bestående av tre kollegor inkl. din närmaste ledare med många framgångsrika år som kundtjänstchef.

Din profil
Vi tror du är en tillmötesgående obotlig optimist, har ett mycket fint bemötande och funkar väl i grupp. Du är en färgstark lagspelare som trivs bra med att ha mycket att göra ofta.

För den här rollen söker vi dig som alltid har fokus på att skapa den bästa kundupplevelsen. Du tycker om att hjälpa andra och motiveras av att föreslå mervärden i kundkontakten. Du är trovärdig, lösningsfokuserad, serviceminded och tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. För att trivas tror vi att du är flexibel, har ett strukturerat arbetssätt och en administrativ ådra.

Vi söker dig som:
  • Har minst 1 år inom kundtjänst.
  • Talar och skriver obehindrad svenska och engelska.
  • Är bekväm med Office paketet.
  • Har B-körkort.
Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet från möbelbranschen.
  • Erfarenhet av lager och logistik.
  • Erfarenhet av att arbeta som säljare.
Med korta beslutsvägar, en fin företagskultur med störtsköna kollegor kommer du ha riktigt kul på jobbet.

Arbetstider är förlagda vardagar dagtid och var tredje vecka lördagar kl. 0900-1300.
Antal tjänster som söks: 2
Omfattning: Heltid med provanställning 6 månader.
Startdatum: Omgående.

Ansök redan idag!
Din ansökan vill vi ha senast den 30 maj 2021. Då vi jobbar med löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan senast ansökningsdatum.
Mer info
Kontaktperson Andréa Sahlin
Telefon 08-128 202 71
Område Haninge
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 juni 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Sun-Com Logistics AB jobbar vi i ett nära samarbete våra kunder för att erbjuda optimerade logistiklösningar. Som ett led för att uppnå detta erbjuder vi personlig service, engagemang, kompetens, kvalitet, flexibilitet och ett driv utöver det vanliga, vi vågar påstå att vi inte har några övermän inom logistikbranschen.

Vårt motto är "Flexibilitet & Enkelhet".