Truckförare med god datorvana sökes på heltid till Jordbro

Truckförare med god datorvana sökes på heltid till Jordbro

Vill du arbeta i den delad roll med lageradministration samt med truckkörning? Söker du ett heltidsjobb med start omgående? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning en returhanterare med truckkort till Jordbro. Vår kund arbetar med distribution av material för elförsörjning till olika typer av byggnader. Som returhanterare kommer du att arbeta på lagret administrativt med att kontrollera avvikelser och returer. Du kommer även att arbeta med truckkörning och därav krävs det att du har truckkort och känner dig trygg på trucken. Arbetet innefattar även en del administration, därav är det av vikt att du har en god datorvana och känner sig bekväm med exempelvis mailhantering.

Denna tjänst beräknas att starta omgående och pågå till årsskiftet. Vid god arbetsinsats finns chansen till förlängning. Arbetstiderna är måndag till fredag kl. 06:30-15:30. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult möjlighet till övertag av vår kund. Rekryteringsprocessen sker löpande och kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten måste du uppfylla nedanstående krav:
  • Ha ett anmärkningsfritt belastningsregister.
  • Ha truckkort A+B, samt vara bekväm och säker med truckkörningen.
  • Du har en god datorvana.
  • Du har mycket goda kunskaper i både tal och skrift i det svenska språket.
  • Du bor i närheten av Jordbro, körkort och bil är meriterade.
  • Du kan starta omgående.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är noggrann och strukturerad. det är viktigt att du har förmågan att arbeta självständigt, samtidigt är du en lagspelare. Du har en förmåga att lösa problem och har ett systematiskt tillvägagångssätt i dit arbete.

Låter detta intressant? Ansöka redan idag! Gradering och urval sker löpande!
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 8 dec 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com