Truckförare med A+B kort på heltid till Österhaninge

Truckförare med A+B kort på heltid till Österhaninge

Vi söker dig som har truckkort A+B och som vill jobba i Österhaninge. Detta är en tjänst på heltid med start omgående till ett expansivt företag!

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning truckförare till ett lager i Österhaninge. I denna tjänst kommer du att arbeta med orderplock, orderpack, retur och reklamationer av varor. Du kommer delvis att vara stationerad vid ett löpande band, och emellanåt arbeta med inleverans med hjälp av truck, det är därför ett krav att du innehar truckkort A+B och tidigare erfarenhet av truckkörning. Vår kund stävar efter att kunna leverera hög kvalitet i arbetet samt att sätta beställaren i fokus, därmed krävs det att du är noggrann men samtidigt effektiv i ditt arbete.

Arbetstiderna för tjänsten går i två skift, där du ena veckan arbetar måndag till fredag 6-14, och andra veckan arbetar söndag till torsdag 14-22. Tjänsten beräknas att tillsättas omgående. Kunden befinner sig som ovan beskrivet i Österhaninge, i ett industriområde och därmed är det ett krav på B-körkort och egen bil.

I denna rekrytering kommer vi att lägga storvikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som gärna föregår med ett gott exempel för dina kollegor. Du är prestigelös och flexibel i att prova nya saker och motiveras av att arbeta i ett högt tempo. Det är viktigt att du kan förehålla dig till de regler och rutiner som kunden har, som exempelvis att passa tider. Du är en person som inkluderar samtliga i teamet och delar med dig av dina idéer och tankar.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd på StudentConsulting, men arbeta ute hos vår kund. På sikt finns det stora möjligheter att bli anställd direkt hos vår kund.

Detta söker vi:
  • Du innehar truckkort A och B samt erfarenhet från truckkörning i arbetet.
  • Anmärkningsfritt belastningsregister, kontroll kommer att genomföras under rekryteringsprocessen.
  • Godkänd gymnasieexamen.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i båda tal och skrift.
  • Krav med körkort och egen bil, då du behöver ha lätt att ta dig till arbetsplatsen.
Passar ovanstående beskrivning in på dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com